Ο Ζιντσένκο ευχήθηκε στον Πούτιν «οδυνηρό θάνατο» και λέει ότι του έριξαν την ανάρτηση

Θύμα λογοκρισίας του ίντερνετ ισχυρίζεται ότι έπεσε ο Ουκρανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, λίγες ώρες αφότου ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν κήρυξε τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σε δηλώσεις του, ο Ουκρανός αμυντικός υποστηρίζει ότι το Instagram διέγραψε την ανάρτησή του αφού έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ρώσο πρόεδρο: «Ελπίζω να πεθάνεις με τον πιο οδυνηρό τρόπο , πλάσμα».

Την Τρίτη, ο κορυφαίος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, είχε δηλώσει ότι «δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος» ενώ «όλος ο πολιτισμένος κόσμος ανησυχεί για τη χώρα μου». Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Ζιντσένκο έγραφε ότι η χώρα του ανήκει στους Ουκρανούς και δεν παραχωρείται τίποτα σε κανέναν.

Ωστόσο, το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο 25χρονος Ουκρανός ξανά σήμερα στο Instagram , δείχνει ότι, αυτή τη φορά ήθελε να τρομάξει τον Πούτιν μετά το πολεμικό του διάγγελμά του. Η σχετική ανάρτηση συνοδευόταν και από μία φωτογραφία του Πούτιν.

Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος, η ανάρτηση έχει πλέον διαγραφεί από το Ιnstagram.

 

Δειτε Επισης

Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ-Επικρίσεις για καθυστέρηση κατάθεσης
Χαιρετίζει τις νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τ/κ περιουσιών ο ΥΠΕΣ-«Στόχος να τερματιστεί η αδιαφάνεια και η κατάχρηση»
Αιχμές Γεάδη για Κύπριους ευρωβουλευτές-«Επιχειρούν να υποσκάψουν τις ενέργειες μου για ανάδειξη του Κυπριακού»
Νόμος για υποχρεωτική ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών από τα νηπιαγωγεία
Εν μέσω εντάσεων και αντιπαραθέσεων ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ξενόγλωσσα προγράμματα
Νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τουρκοκυπριακών περιουσιών ενέκρινε η Βουλή-Όσα αλλάζουν
Υπέκυψε στα τραύματά της η 57χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στους Καπέδες