Ενισχύστε τις γνώσεις σας στο Digital Marketing μέσω διεθνών προγραμμάτων και πιστοποιήσεων

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα είναι το μέλλον του μάρκετινγκ μετά την πανδημία ή πώς προσαρμόζονται οι εταιρείες στην μεταβαλλόμενη συμπεριφορά των πελατών; Η ανάπτυξη μιας ψηφιακής εμπειρίας, διαμορφωμένη για την «νέα κανονικότητα», θα πρέπει να είναι ένας από τους κύριους εταιρικούς στόχους. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη από το Facebook, το 91% των ανθρώπων έχουν υποστηρίξει άλλους μέσω μιας διαδικτυακής κοινότητας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ το 98% ένιωσε την ανάγκη να συμμετάσχει σε μια διαδικτυακή ομάδα.

Η ανθρωπιά και η εμπιστοσύνη είναι αυτά που αναζητούν οι καταναλωτές σε ένα ψηφιακό περιβάλλον. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χρήσιμα μέσα επικοινωνίας και μέσω ενός αποτελεσματικού online support, οι εταιρείες θα είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών και να αναπτύσσουν μια αποτελεσματική εμπειρία για τον πελάτη.

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του Digital Marketing και βελτιώστε τις γνώσεις σας στο Digital Marketing με την ImarComms μέσω της Παγκόσμιας Συνεργασίας της με το Digital Marketing Institute. Εισέλθετε στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του Digital Marketing μέσω των πρακτικών προγραμμάτων κατάρτισης που προσφέρονται από τους ειδικούς.

Το Professional Diploma in Digital Marketing του Digital Marketing Institute ξεκινά ONLINE την 1η  Μαρτίου και εστιάζει στις δέκα ενότητες του Ψηφιακού Μάρκετινγκ. Με την ολοκλήρωση των δέκα ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διαμόρφωση επιτυχημένων εκστρατειών ψηφιακού μάρκετινγκ και την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων.

  • Introduction to Digital Marketing
  • Content Marketing
  • Social Media Marketing
  • SEO
  • Paid Search with Google Ads
  • YouTube & Display Advertising
  • Email Marketing
  • Website Optimization
  • Analytics Using Google Analytics
  • Digital Marketing Strategy

Γίνετε Globally Certified Digital Marketing Professionals φέτος!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Professional Diploma in Digital Marketing στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

Δειτε Επισης

Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”
Συνάντηση ΙδΕΚ με FFG στη Βιέννη για ενδυνάμωση συνεργασιών στην Έρευνα και Καινοτομία