Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα  με θέμα Μεταρρύθμιση Διαχείρισης Δημόσιων Πόρων

Με μεγάλη προσέλευση υψηλόβαθμων κρατικών αξιωματούχων και στελεχών της δημόσιας διοίκησης πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα  με θέμα Μεταρρύθμιση Διαχείρισης Δημόσιων Πόρων στην Κυπριακή Δημοκρατία, Προοπτικές και Προκλήσεις στη Λήψη Αποφάσεων, την Παρασκευή 18Φεβρουαρίου 2022, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Η Ημερίδα διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης, τον αρμόδιο φορέα ανάπτυξης και εφαρμογής πολιτικής μάθησης στη δημόσια διοίκηση και με συνδιοργανωτή το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας.

Σκοπός της Ημερίδας ήταν η παρουσίαση γνώσεων και εμπειριών από προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους σε θέματα σχετικά με τη διαχείριση της αλλαγής και η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις προοπτικές και προκλήσεις που δημιουργεί η μεταρρύθμιση της Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης των Δημοσίων Πόρων στην Κύπρο για αυτούς που λαμβάνουν αποφάσεις.

Πληροφορίες Ημερίδας

Αναθέτουσα Αρχή - Διοργανωτής: Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης – Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, Υπουργείο Οικονομικών

Συνδιοργανωτής: Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας

Ανάδοχος Φορέας: FranklinCovey

Συντονισμός: ΙΜΗ

Χρηματοδότηση: Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Μαθησιακή Υποστήριξη της Εφαρμογής Διοικητικών Αλλαγών στη Δημόσια Διοίκηση» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Δειτε Επισης

Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”
Συνάντηση ΙδΕΚ με FFG στη Βιέννη για ενδυνάμωση συνεργασιών στην Έρευνα και Καινοτομία