Πρόταση ψηφίσματος για καταδίκη των εξελίξεων στην Ουκρανία καταθέτει ο ΔΗΣΥ

Την απόφαση για κατάθεση πρότασης ψηφίσματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την καταδίκη της παράνομης και μονομερούς ανακήρυξης ανεξαρτησίας των αποσχιστικών εδαφών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία από τη Ρωσική Ομοσπονδία, έλαβε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, «σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού και με τη συμμετοχή διεθνολόγων και ομάδας ειδικών, ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην Ανατολική Ουκρανία». 

Σημειώνει πως «κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έλαβε χώρα και ανάλυση των επιπτώσεων στο εθνικό μας θέμα, των οικονομικών επιπτώσεων από τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη Ρωσική Ομοσπονδία και ο αντίκτυπος από ενδεχόμενα αντίμετρα εκ μέρους της Ρωσικής Ομοσπονδίας».  

Επισημαίνει ακόμα ότι «αποφασίστηκε επίσης εκ μέρους του Εκτελεστικού Γραφείου του  Δημοκρατικού Συναγερμού η κατάθεση πρότασης ψηφίσματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την καταδίκη της αναγνώρισης από πλευράς της Ρωσικής Ομοσπονδίας της παράνομης και μονομερούς ανακήρυξης ανεξαρτησίας των αποσχιστικών εδαφών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ της Ανατολικής Ουκρανίας».

Δειτε Επισης

Αεροπλάνο τελικά το φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό-Η αντανάκλαση του ήλιου δημιούργησε άλλη εικόνα
Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα αδέλφια από την οικία τους στο Παραλίμνι (pics)
Ζητά παρέμβαση Προέδρου για ανάπλαση του ποταμού Λιοπετρίου το ΕΒΕΑ
Ετοιμάζει Νομοσχέδιο για συνταγογραφήσεις το Υπ. Υγείας-Προχωρά με έφεση της απόφασης του Δικαστηρίου ο ΟΑΥ
Αγώνας ταχύτητας για τον Πούτιν-Το σχέδιο πίσω από το έμμεσο «όχι» σε εκεχειρία
Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός στην Ελλάδα-H κλειδωμένη θέση, τα σενάρια και η διαφαινόμενη αποχώρηση Στυλιανίδη
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν δύο κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 50χρονο (pics)
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας-Δεν αποκλείεται να χτυπήσει τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος
Καλεί το Μεξικό να εντείνει τις προσπάθειες για ανακοπή της διακίνησης ναρκωτικών προς τις ΗΠΑ ο Ρούμπιο
Η Βρετανία αυξάνει τις πιστώσεις για εξαγωγές όπλων