Εμμένουν οι μαθητές, ζητούν κατάργηση των τετραμήνων-Έξω από τις τάξεις την Παρασκευή
15:52 - 22 Φεβρουαρίου 2022

Εμμένουν στη θέση τους, για τις εξετάσεις ανά τετράμηνο οι μαθητές, οι οποίοι έχουν ανακοινώσει δίωρη αποχή από τα μαθήματα, την ερχόμενη Παρασκευή.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά από συνεδρία της Γραμματείας της ΠΣΕΜ αποφασίστηκε όπως την Παρασκευή 25/2, οι μαθητές προχωρήσουν σε αποχή από τα μαθήματα κατά την 3η και 4η περίοδο.
«Ζήσαμε όλοι τα τραγικά αποτελέσματα των εξετάσεων τετραμήνων. Τώρα τα αποτελέσματα αυτού του αντιπαιδαγωγικού θεσμού φαίνονται και στον βαθμό μας. Η θυματοποίηση των μαθητών δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από εμάς. Ενημερώνουμε τους συμμαθητές μας, ότι η 2ωρη αποχή της Παρασκευής, αποτελεί τη πρώτη αντίδρασή».
Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει πως «το επόμενο διάστημα θα εντατικοποιήσουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι τη πλήρη κατάργηση των εξετάσεων τετράμηνων».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με εντάσεις η συνεδρία για τα τετράμηνα, αντάλλαξαν πυρά Πρόδρομος-Χριστοφίδης