Το χρυσό γκολ του Πεχλιβάνη που έβγαλε από τον... αναπνευστήρα τον Ολυμπιακό
20:59 - 22 Φεβρουαρίου 2022

Με το μοναδικό γκολ που πέτυχε ο Μάριος Πεχλιβάνης στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής απέναντι στη Δόξα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει σπουδαίο τρίποντο μετά από τρεις μήνες περίπου.
Οι μαυροπράσινοι που κέρδισαν με 1-0 στο ΓΣΠ την ομάδα της Κατωκοπιάς, ανέβηκαν στους 21 βαθμούς και προσπέρασαν τη Δόξα που βρίσκεται στους 19 βαθμούς.
Από την άλλη, αρκετά δύσκολα γίνονται τα πράγματα για την ομάδα της ΠΑΕΕΚ, μετά από τις δυο διαδοχικές ισοπαλίες με Απόλλωνα και ΑΕΛ.
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:
Ολυμπιακός (Κυριάκος Πολυκάρπου): Μολ, Κυριάκου (52′ Μποβέδα), Σαμπίνια, Μουκτάρης, Μανρίκε, Γουακάσο, Κονφέ, Πεχλιβάνης, Τιάγκο, Μακρής (61′ Κα), Μανιάς (61′ Γουίλσον).
ΠΑΕΕΚ (Μάκης Σεργίδης): Πρόσεκ, Δημητρίου (46′ Νάντο), Τσόσιτς, Ομπανόρ, Κούρος, Ράμος, Φραγκέσκου (68′ Ντίας), Βαρέλα, Ενόχ, Νούνιτς (68′ Νούνιτς).
