Απίστευτο βίντεο μέσα από το κοκπιτ-Η προσγείωση θηριώδους αεροσκάφους στο Χίθροου

Τεράστιο κόπο κατέβαλε ο πιλότος ενός αεροσκάφους της Qatar Airways για να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Χίθροου, εν μέσω της χθεσινής κακοκαιρίας Γιούνις.

Ο Χαλίφα αλ Θάνι, κυβερνήτης του Boeing 777 είχε εγκαταστήσει κάμερα στο πιλοτήριο, που κατέγραφε τις κινήσεις του και την τεράστια προσπάθεια να ευθυγραμμίσει το αεροσκάφος με τον αεροδρόμιο.

Ο κυβερνήτης είχε το ένα χέρι στο χειριστήριο και το άλλο στον μοχλό του αεροσκάφους, ενώ έπρεπε να κάνει συνεχείς προσαρμογές για να αντιμετωπίσει τους θυελλώδεις ανέμους.

Μόλις το αεροσκάφος έκανε προσέγγιση, ο συγκυβερνήτης παρακολουθούσε τα όργανα, ενώ ο πιλότος κοιτούσε έξω από το πιλοτήριο και στον διάδρομο.

«Αυτό απαιτεί τον σεβασμό μας» σχολίασε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Ντέιμον Χιλ μέσω twitter.

Οι ριπές του ανέμου ήταν τέτοιες που δεκάδες αεροσκάφη αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες προσγείωσης. Επί 8 ώρες χθες, το Jet TV, κανάλι στο YouTube έκανε ζωντανή αναμετάδοση των προσγειώσεων.

«Τεράστιες ευχαριστίες στο "Big Jet Tv" για τη φοβερή κάλυψη σήμερα και το εξωτερικό υλικό», έγραψε ο πιλότος στο Instagram.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: H στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ισραήλ
Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο της Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ
Πώς έγινε η τρομοκρατική επίθεση με δεκάδες νεκρούς στη Δαμασκό-Ανάμεσα στα θύματα και παιδιά
NBC News: Το Ιράν απείλησε τον Τραμπ με τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ πριν πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις
Διασώθηκαν Ισραηλινοί που επέβαιναν σε σκάφος που έφυγε από την Κύπρο-Αποκοιμήθηκε ο καπετάνιος
Η Τεχεράνη απειλεί πως θα βάλει στο στόχαστρο αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στη Μέση Ανατολή
Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Νew York Times: Eνδείξεις προετοιμασίας επιθέσεων σε αμερικανικές βάσεις σε Ιράκ ή Συρία
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»