Ελκυστικές οι επενδύσεις σε ακίνητα του Λονδίνου;

Πώς διαμορφώνεται η αγορά ακινήτων του Λονδίνου και οι αναδυόμενες επενδυτικές ευκαιρίες

Η απόδοση της αγοράς ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, με έμφαση στο Λονδίνο οφείλει να επανεξεταστεί, αφού αξιολογηθεί ο αντίκτυπος του COVID-19 και του Brexit στις αξίες ενοικίων και κεφαλαίων. Ποιες είναι οι προβλέψεις για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου και ποιες οι βασικές τάσεις που διαμορφώνονται, καθώς χαλαρώνουν οι περιορισμοί για τον COVID;

Η δυναμική της αγοράς ακινήτων του Λονδίνου

Παρά τα όποια μειονεκτήματα, το Λονδίνο εξακολουθεί να παραμένει ένας εξαιρετικά δημοφιλής επενδυτικός προορισμός στον τομέα των ακινήτων. Ως σημαντική διεθνής πόλη, βρίσκεται στο επίκεντρο συνεχούς αναγέννησης και επενδυτικών σχεδίων που εξασφαλίζουν τη συνεχή οικονομική της σημασία.

Για τις πιέσεις που δέχεται σήμερα το Λονδίνο και ο ενδεχόμενος αντίκτυπος στις βασικές αγορές ακινήτων της πόλης, η Consulco διοργανώνει διαδικτυακό συνέδριο, συγκεντρώνοντας τέσσερις κορυφαίους οργανισμούς για να παράσχουν τις δικές τους γνώσεις και απόψεις.

Το London Real Estate Outlook αναμένεται να παρέχει χρήσιμες και διορατικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται επί του παρόντος η αγορά ακινήτων του Λονδίνου καθώς και τις διαθέσιμες επενδυτικές της ευκαιρίες.

Οι ομιλητές του συνεδρίου θα προέρχονται από τις:

  • MSCI, την κορυφαία εταιρεία έρευνας επενδύσεων που παρέχει δείκτες μετοχών, ανάλυση κινδύνου χαρτοφυλακίου και απόδοσης σε θεσμικούς επενδυτές και αντισταθμιστικά κεφάλαια.
  • Oxford Economics, την ηγέτιδα στις παγκόσμιες προβλέψεις και ποσοτικές αναλύσεις που εξυπηρετεί διεθνείς εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κυβερνητικούς οργανισμούς και πανεπιστήμια.
  • CoStar Group, τον παγκόσμιο ηγέτη στις πληροφορίες εμπορικών ακινήτων για χιλιάδες επαγγελματίες ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη.
  • Consulco, η οποία δομεί και διαχειρίζεται με πλήρη προσήλωση συλλογικές επενδύσεις στην αγορά ακινήτων του Λονδίνου για την ίδια και τους πελάτες της, παράγοντας την υψηλότερη δυνατή κερδοφορία με επαγγελματικό τρόπο.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναλυθούν θέματα όπως οι αποδόσεις της Αγοράς Ακινήτων το 2021, οι οικονομικές εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι προοπτικές της Αγοράς Ακινήτων στο Λονδίνο και οι περιοχές του Λονδίνου που θα παρουσιάσουν επενδυτικές ευκαιρίες.

Πληροφορίες

Τίτλος: The London Real Estate Outlook

Ημερομηνία: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022

Ώρα: 04:00 μ.μ.

Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά

Για εγγραφή, πατήστε εδώ

Δειτε Επισης

Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”
Συνάντηση ΙδΕΚ με FFG στη Βιέννη για ενδυνάμωση συνεργασιών στην Έρευνα και Καινοτομία