Κατέρχεται αυτόνομα με υποψήφιο τον Χρίστου στις Προεδρικές το ΕΛΑΜ

Εντός των επόμενων εβδομάδων, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του ΕΛΑΜ, σε σχέση με το πως θα πορευθεί, ενόψει των Προεδρικών εκλογών, ωστόσο το μήνυμα που στέλνουν τα στελέχη της παράταξης, είναι πως δεν θα πρέπει να αναμένονται εκπλήξεις από τις αποφάσεις τους.   

Μάλιστα, ο Χρίστος Χρίστου, μιλώντας στο κρατικό κανάλι, υπέδειξε πως τουλάχιστον στον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, το κόμμα θα κατέλθει με υποψήφιο τον ίδιο, ενώ εκτίμησε πως είναι πολύ νωρίς για να συζητηθεί, το τι θα πράξει το ΕΛΑΜ στον δεύτερο γύρο. 

«Το ΕΛΑΜ κατεβαίνει αυτόνομα με δικό του υποψήφιο. Καταρτίζουμε ένα πρόγραμμα στο οποίο επεξηγούμε το όραμα μας για την Κύπρο και τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει, εάν το ΕΛΑΜ είναι ισχυρό μετά τις Προεδρικές Εκλογές», υπέδειξε ο κ. Χρίστου. «Όσο αφορά τον δεύτερο γύρο, να τελειώσει με το καλό η πρώτη Κυριακή, να διαμορφωθεί ο χάρτης των υποψηφίων και εμείς ως ΕΛΑΜ, όπως πράξαμε και το 2018, θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή, θα ληφθούν οι αποφάσεις και θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις δημόσια», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ. 

Την ίδια ώρα το ΕΛΑΜ στέλνει το μήνυμα ότι, «η πρόωρη Προεδρολογία δεν μας αποπροσανατολίζει καθόλου από το Κοινοβουλευτικό μας έργο. Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον ορθό τρόπο και όχι σε προεκλογική βάση. Το μόνο που θα πετύχουμε σε αντίθετη περίπτωση είναι τον άκρατο λαϊκισμό», υπεδείκνυε την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής Λάρνακας του ΕΛΑΜ, Σωτήρης Ιωάννου. 

«Στρατηγικός μας στόχος είναι κάποια στιγμή να κυβερνήσουμε αυτόν τον τόπο. Διατηρώντας τις γραμμές και τις αξίες που θέσαμε από την πρώτη στιγμή. Αλίμονο να ήταν σκοπός μας να παραμείνουμε για πάντα στην εύκολη πλευρά της αντιπολίτευσης», σημείωνει σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Ιωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Στέλνει μηνύματα η Πασχαλινή εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου-«Χρέος μας να περιφρουρήσουμε την Εθνική αξιοπρέπειά»
Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές