Το ψάχνουν για τη ψευδοκυβέρνηση στα κατεχόμενα

Δεν έχει κλείσει ακόμη η συμφωνία μεταξύ των κομμάτων ΚΕΕ – ΔΚ – ΚΑ για τον σχηματισμό της «κυβέρνησης» στα κατεχόμενα ενώ πληθαίνουν οι πληροφορίες στα τ/κ ΜΜΕ ότι υπάρχει πρόβλημα προφανώς στον διαμοιρασμό των «τμημάτων», «υπηρεσιών» και «οργανισμών».

Η τ/κ ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί γράφει ότι μετά τις πληροφορίες περί κωλύματος, οι πρόεδροι των κομμάτων θα αναλάβουν δράση και εντός της ημέρας θα συναντηθεί ο πρόεδρος του ΚΕΕ με τον πρόεδρο του ΔΚ για το θέμα του διαμοιρασμού της εξουσίας.

Ο ΓΓ του ΚΕΕ, Ογουζχάν Χασίπογλου δήλωσε ότι εντός της ημέρας θα έχουν δεύτερο γύρο επαφών αλλά ακόμα δεν υπάρχει απτό αποτέλεσμα.

Εντός της ημέρας το ΚΕΕ αναμένεται να απαντήσει γραπτώς και στο ΡΤΚ, το οποίο επέδωσε χθες γραπτώς του όρους του στο ΚΕΕ για μια ενδεχόμενη συνεργασία.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Πανέτοιμος για όλα τα σενάρια δήλωσε ο ΠτΔ για την συνάντηση στη Γενεύη-«Έχουμε στόχους»
Για χαμηλές προσδοκίες από την Γενεύη κάνει λόγο ο Ερχίουρμαν-«Η διεθνής συγκυρία επιβάλλει λύση»
Οικονομία, μεταναστευτικό και κοινωνική πολιτική προτάσσει στα επιτεύγματα του ο ΠτΔ-Ο απολογισμός δύο χρόνων
Ο απολογισμός του Προέδρου-Οι στόχοι της Γενεύης και οι απαντήσεις για φωτοβολταϊκά-φορολογική μεταρρύθμιση
Με αναφορά στην κατοχή Κύπρου από Τουρκία η ψήφιση Λευκής Βίβλου για άμυνα ΕΕ
Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών την Πέμπτη, ενόψει Γενεύης-Επικοινωνία με Ντι Κάρλο
Βλέπει τα «κόμματα» ο Τατάρ πριν τη Γενεύη-Μετέβη στην Τουρκία για να πάρει γραμμή ο τ/κ ηγέτης
Εκτός ατζέντας της τριμερούς η ηλεκτρική διασύνδεση-Αναμένει ενημέρωση από ΑΔΜΗΕ η Nexans
Ξεκάθαρο μήνυμα Κακλαμάνη ενόψει Γενεύης-«Μόνη βάση διαπραγμάτευσης για Κυπριακό οι αποφάσεις ΟΗΕ»
Απαντά στα παράλογα αιτήματα Τατάρ η Κυβέρνηση-«Κόκκινη γραμμή για διεθνή κοινότητα το συμφωνημένο πλαίσιο»