Τροχαίο ατύχημα για την Ειρήνη Χαραλαμπίδου-«Το κινητό και πάλι πρωταγωνιστής»
18:01 - 16 Φεβρουαρίου 2022

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όταν οδηγός δεν πρόσεξε ότι ήταν σταματημένη σε διάβαση και προσέκρουσε στο όχημά της.
Σε ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κα. Χαραλαμπίδου ανέφερε πως ήταν σταματημένη στη διάβαση και τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα, όπως και το δικό της «και κάποιος πολύ απασχολημένος στο κινητό του, σταμάτησε πάνω μου με όλες τις δυνατές συνέπειες».
Πρόσθεσε πως ήταν δυνατό χτύπημα και προκλήθηκαν ζημιές. «Το κινητό πρωταγωνιστής και πάλι ! Αντί το δρόμο έβλεπε το κινητό. 300 ευρώ πρόστιμο δεν είναι αποτρεπτικό ποσο; Ποσό να πάει πια για να καταλάβουν μερικοί ; 1000! Και αν σταματούσε πάνω σε πεζό αντί σε αυτοκίνητο; Όσο για τις ασφαλιστικές θα ενημερώσω προσεχώς».