Έτσι βρέθηκε στο Πουρνάρα η δίδυμη αδελφή της τετράχρονης-Ανακρίνεται αλλοδαπή

Στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμυθιά εντοπίστηκε το κοριτσάκι, ηλικίας τεσσάρων ετών, το οποίο αγνοείτο από τα ξημερώματα της Τρίτης, στη περιοχή της νεκρής ζώνης στην Αθηένου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου «γυναίκα, παράτυπη μετανάστης, φαίνεται να πέρασε στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα την ίδια ώρα που προσπάθησαν να περάσουν οι γονείς και τα δίδυμα κορίτσια, ηλικίας τριών ετών. Ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, φαίνεται ότι η γυναίκα πήρε μαζί της το ένα από τα παιδιά».

Πρόσθεσε ότι «φαίνεται πως η γυναίκα και το τρίχρονο κοριτσάκι παραλήφθηκαν από άγνωστο άτομο με αυτοκίνητο το οποίο τους μετέφερε στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά».

Σημείωσε ακόμα ότι «η Αστυνομία ενημερώθηκε το απόγευμα για την παράδοση του μικρού κοριτσιού στο «Πουρνάρα». Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το δίδυμο αδελφάκι του κοριτσιού που εντοπίστηκε γύρω στις τέσσερις σήμερα τα ξημερώματα  στον δρόμο Πυροϊου – Λάρνακας, κοντά στην νεκρή ζώνη στην Αθηένου, από άνδρες των Ηνωμένων Εθνών».  

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Χρήστος Ανδρέου είπε πως «η αλλοδαπή δίνει κατάθεση στην Αστυνομία προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε μαζί της το κοριτσάκι και ποιο ήταν το άτομο το οποίο μετέφερε τη γυναίκα και το παιδί στο «Πουρνάρα».

Υπενθυμίζεται ότι για εντοπισμό του μικρού κοριτσιού πραγματοποιούνταν έρευνες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από άνδρες της Αστυνομίας στην περιοχή της Αθηένου και μέλη των Ηνωμένων Εθνών στη νεκρή ζώνη με τη βοήθεια ελικοπτέρου.

Στις έρευνες συμμετείχαν επίσης δημότες της Αθηένου καθώς και κτηνοτρόφοι της περιοχής τη βοήθεια των οποίων είχε ζητήσει ο Δήμαρχος Κυριάκος Καρεκλάς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Καταγγελία για νέο εργοστάσιο στο Δάλι παρά το διάταγμα για αναστολή εργασιών-Φωνάζουν οι κάτοικοι
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Hθοποιός στην Τουρκία αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να εκδικηθεί τους καθηγητές
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο
Ερντογάν για το πάγωμα των εμπορικών σχέσεων με Ισραήλ-«Ξέρουμε πως η Δύση θα μας επιτεθεί»
Ένοχος 44χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε την 24χρονη σύντροφό του λίγες ημέρες αφότου γέννησε
BINTEO: Η πρόσκρουση της θαλαμηγού στις Σπέτσες στην προβλήτα από τους δυνατούς ανέμους