Χειροπέδες σε 24χρονο που είχε στην κατοχή του χρυσά κοσμήματα

Στην σύλληψη 24χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, αργά το απόγευμα της Κυριακής, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν χρυσά κοσμήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία, ότι άγνωστος άντρας εισήλθε με το αυτοκίνητο του και κινείτο ύποπτα σε περιφραγμένο χώρο σε βιομηχανική περιοχή στην επαρχία Πάφου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τον ιδιοκτήτη αποθήκης που βρισκόταν εκεί, καθώς και ακόμα ένα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 24χρονου, εντοπίστηκε ένα βαλιτσάκι που περιείχε ποσότητα χρυσών κοσμημάτων, για τα οποία δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως το εν λόγω όχημα ανήκε σε άλλο πρόσωπο, το οποίο ενημερώθηκε από την Αστυνομία και ανέφερε ότι δεν είχε αντιληφθεί την κλοπή του μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης ανέφερε πως προκλήθηκε ζημιά με αιχμηρό αντικείμενο στην περίφραξη ενώ κλάπηκαν τέσσερις ζάντες αυτοκινήτου, 100 κιλά χαλκού και 50 κομμάτια αλουμινίου.

Ο 24χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης εισόδου.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πολυμερή συντονισμό κατά της παραβατικότητας στη Λεμεσό αποφάσισε σύσκεψη αρμοδίων
Έμμεσες απειλές Τραμπ-Οι ΗΠΑ δεν θα σκοτώσουν τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν «προς το παρόν»
Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για τη συμπλοκή με μαχαίρια και λοστούς στην Πάφο
Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διαψεύδουν το Ισραήλ-«Το Ιράν ήθελε τρία χρόνια να φτιάξει πυρηνικό όπλο»
Ο πλανήτης φλέγεται και η Αστυνομία εξευτελίζεται-Όταν σε περιφρονούν τα ίδια σου τα μέλη, τότε υπάρχει πρόβλημα
Τελεσίγραφο Βουλής στην Κυβέρνηση για θεσμικό πλαίσιο για τα παιδιά που νοσούν μέχρι τον Σεπτέμβριο
Παραδέχθηκε (τελικά) την αυθεντικότητα του βίντεο η Αστυνομία-Σε διαθεσιμότητα οι πρωταγωνιστές, γελοιοποιήθηκε ξανά το Σώμα
Καταδίκη και απόρριψη του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού Τουρκίας από το ΥΠΕΞ-Περιλαμβάνει περιοχές της ΑΟΖ
Για απόπειρα φόνου, μαχαιροφορία και σωματική βλάβη καταζητούνται οι πρωταγωνιστές της συμπλοκής στην Πάφο