Στους δρόμους οι δημότες του Αγίου Αθανασίου για το κλείσιμο υποκαταστήματος τράπεζας

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας καλεί τους δημότες του ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, την ερχόμενη Τετάρτη, με αφορμή την απόφαση για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Ελληνικής τράπεζας που βρίσκεται εντός των ορίων του.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η απόφαση για τη διαμαρτυρία λήφθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την απόφαση του Δ.Σ της τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ανοικοδομήσεως και Φάουστ.

«Είναι αδιανόητο ένας Δήμος με 20.000 δημότες να μη διαθέτει ούτε και ένα υποκατάστημα τράπεζας», σημειώνει η ανακοίνωση και προσθέτει πως πρόκειται για «ένα υποκατάστημα που κτίστηκε με τη συνεισφορά των δημοτών, αυτοχθόνων  και προσφύγων και παραδόθηκε το 2009 σε μια υγιή κατάσταση με €4,5 εκατομμύρια  αποθεματικό και χωρίς καμία οικονομική εκκρεμότητα».

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα, συνεχίζει ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, εξυπηρετεί μεγάλη μερίδα δημοτών, αλλά και κόσμο από άλλες περιοχές, καθώς επίσης και την πλειοψηφία των ηλικιωμένων προσφύγων από τον παρακείμενο οικισμό και τη βιομηχανική περιοχή Αγ. Αθανασίου.

Οι δημοτικές Αρχές καλούν τους δημότες και όλα τα οργανωμένα σύνολα της περιοχής σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το υποκατάστημα, μεθαύριο Τετάρτη, στις 12.00 το μεσημέρι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Επέκταση θερινού σχολείου στα ειδικά σχολεία ψήφισε η Βουλή
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα