Επιτέθηκε σε αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο-Τον τσάκωσαν με κλεμμένο φορτηγό

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 47 ετών, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λευκωσίας. Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μετά από υπόδειξη του υπόπτου, που ακολούθησε της σύλληψής του.

Τον 47χρονο ύποπτο εντόπισαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου, λίγο μετά τα μεσάνυκτα το βράδυ που πέρασε, σε υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας και τον υπέβαλαν σε έλεγχο. Προσπαθώντας να διαφύγει του ελέγχου, ο ύποπτος επιτέθηκε σπρώχνοντας έναν από τους αστυνομικούς, με τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρούν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα, παρά το ότι ο ύποπτος προέβαλε και αντίσταση.

Ακολούθησε έρευνα κατά την οποία ανευρέθηκαν στην κατοχή του 47χρονου τα κλειδιά αυτοκινήτου που είχε κλαπεί, ενώ στη συνέχεια, με την υπόδειξη του ιδίου του υπόπτου, ανευρέθηκε και το όχημα. Εντός του οχήματος τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μαζί με φορτιστή, που ανακρινόμενος ο 47χρονος ομολόγησε ότι είχε κλέψει, όπως ομολόγησε και την κλοπή του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κλάπηκε το βράδυ μεταξύ των ημερομηνιών 09 και 10 Φεβρουαρίου, από ανοικτό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις εταιρείας, στην επαρχία Λευκωσίας. Καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών, στις 10 Φεβρουαρίου, από τον διευθυντή της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αντισυνταγματικός ο Νόμος για υποχρεωτική η τοποθέτηση χρονομέτρου σε κάμερες-«Θα επιφέρει πρόσθετες δαπάνες και χρεώσεις»
Αναζητεί δύο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Συμπλοκή και πετροπόλεμος στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα-Τραυματίστηκε 18χρονος, ζημιές σε όχημα
Καταχωρήθηκε η ένσταση στην αίτηση για αναστολή της απόφασης για απόλυση Βαρωσιώτου
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 74χρονου, επηρεάστηκαν άλλα δύο αυτοκίνητα-Εντοπίστηκε δοχείο με εύφλεκτη ύλη
Θετικό βήμα μεν, ελλιπές δε το κουμπί πανικού-«Για ένα θύμα που κινδυνεύει, κάθε δευτερόλεπτο μετρά»
Αντίποινα ψευδοκράτους για σφετεριστές; Κατηγορούν τους πέντε Ε/κ για κατασκοπία, τους συνδέουν με κατασκευαστικές εταιρείας
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Προφυλάκισαν τους πέντε Ε/κ που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα-Τι τους καταλογίζει το ψευδοκράτος
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι