Κομπίνα με εισαγωγή χτυπημένων οχημάτων πολυτελείας-Εμπλοκή υπαλλήλων του ΤΟΜ

Στα ίχνη κυκλώματος που εισάγει κτυπημένα ή αποσυναρμολογημένα οχήματα πολυτελείας από το εξωτερικό τα οποία πωλούνται στη συνέχεια ως καινούργια, βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη μιας γυναίκας, που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, είχε ρόλο ατζέντη, ενώ ο αριθμός των συλλήψεων αναμένεται να μεγαλώσει, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα να φορέσουν χειροπέδες δημόσιοι υπάλληλοι που εμπλέκονται στην υπόθεση.  

Την είδηση επιβεβαίωσε ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, τον οποίο είχε επισκεφθεί ο ανώτερος λειτουργός του Τμήματος Οδικών Μεταφορών που αποκάλυψε τη δράση του κυκλώματος, με αποτέλεσμα να τεθεί στο στόχαστρο εμπρηστών, οι οποίου του παρέδωσαν στις φλόγες τα δύο του οχήματα, στέλνοντας του το μήνυμα πως θα πρέπει να κλείσει το στόμα του.   

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης που έφερε στο φως την υπόθεση, υπάλληλος ή υπάλληλοι του ΤΟΜ, εξέδιδαν τίτλους ιδιοκτησίας των οχημάτων, χωρίς καμία αναφορά ότι τα οχήματα ήταν χτυπημένα, με αποτέλεσμα οι πολίτες να πέφτουν θύματα απάτης, αφού είχαν την εντύπωση πως αγόραζαν σχεδόν καινούρια τα οχήματα, για τα οποία μάλιστα πλήρωναν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. 

Ο ανώτερος λειτουργός του ΤΟΜ, είχε αποκαλύψει την κομπίνα εδώ και περίπου έξι μήνες, διαβιβάζοντας τα στοιχεία στον υπουργό Μεταφορών, ο οποίος με τη σειρά του προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνες 

Στα πλαίσια των ερευνών, προέκυψε και η σύλληψη της γυναίκας, εναντίον της οποίας εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες από το Δικαστήριο, ενώ οι εξετάσεις έχουν επεκταθεί στα επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών,  ώστε να διαπιστωθεί η επέκταση της δράσης τους κυκλώματος. 

Με βάση τα στοιχεία που βρίσκονται ενώπιον των Αρχών, όπως μας αναφέρθηκε, θεωρείται πιθανό να προκύψουν και άλλες συλλήψεις, αφού εξετάζεται ποιος ή ποιοι είχαν ρόλο από το ΤΟΜ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Ξανά ενώπιον της Βουλής το θέμα των πολλαπλών συντάξεων-Ψάχνουν την φόρμουλα οι αρμόδιοι