Αναβλήθηκε η δίκη του 74χρονου που έπνιξε τη σύζυγό του

Αναβλήθηκε η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, για την υπόθεση του 74χρονου, που κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του.

Ο 74χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για έναρξη της διαδικασίας την 18η Απριλίου του 2022  και τελεί υπό κράτηση. Ο 74χρονος, στις 31.12.21 παραπέμφθηκε σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου. Ο ύποπτος  και καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος, είχε πάρει  εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα όπου νοσηλεύονταν.

Εξάλλου σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη  Νικολάου, αυτός «ομολόγησε τη διάπραξη του φόνου σε βάρος της 75χρονης συζύγου του αποφράσσοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της», επειδή, όπως ανέφερε, αυτή ήταν άρρωστη με λευχαιμία και δεν μπορούσε να την βλέπει να υποφέρει.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ
Με αιχμές για Μορφάκη ζητά το μητρώο της ΕΔΕΚ ο Μυριάνθους-«Δεν θέλω να θεωρηθεί η ευγένειά μου ως αδυναμία»
Επίθεση ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη-«Ακόμη ένας λόγος για να παραιτηθεί, συσσωρευμένες αποτυχίες»
Σοβαρές καθυστερήσεις εξέτασης των αιτημάτων φαρμάκων ογκολογικών ασθενών
Βαθαίνει η κόντρα, απαντά σε Εισαγγελέα ο Αρναούτης-Τον «προκαλεί» για επαναξιολόγηση και νέες οδηγίες
Συνολικά 28 τεκμήρια κατέθεσε η Κατηγορούσα Αρχή στο Κακουργιοδικείο για την υπόθεση Αϊκούτ
Πάνε Ολομέλεια 37 ενοποιημένα κείμενα για την εκλογική νομοθεσία-Προβληματισμός στα κόμματα για την εφαρμογή
Άστραψαν και βρόντηξαν στα κατεχόμενα-Κατηγορούν την ΕΕ για αναληθείς αξιολογήσεις
Στο μικροσκόπιο Αστυνομίας και Υπουργείου τα email με θρησκευτικό περιεχόμενο που λήφθηκαν στα σχολεία
Πώς Αρναούτης και Χαρτσιώτης πήγαν να κάψουν τον Σαββίδη και τους... έκαψε-Έδειξε συναυτουργό Αστυνομία για κυνηγούς