Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας στη Χλώρακα-Εντοπίστηκαν δύο να διαμένουν παράνομα

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις για αστυνόμευση της Κοινότητας Χλώρακας έδωσε χθες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διάφορες οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων και τροχονομικοί έλεγχοι.

Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν να παραβιάζουν το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών ημερομηνίας 3/12/2021, που αφορά την απαγόρευση εγκατάστασης αιτητών διεθνούς προστασίας εντός της συγκεκριμένης κοινότητας.

Εναντίον των προσώπων αυτών, καθώς επίσης και του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου εντοπίστηκαν να διαμένουν, διερευνάται ποινική υπόθεση για παραβίαση του σχετικού διατάγματος.

Κατά την επιχείρηση ανακόπηκαν για έλεγχο 50  οχήματα. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου,  κατά τους τροχονομικούς ελέγχους που διενεργήθηκανμ τα μέλη της Αστυνομίας προέβησαν σε 18  καταγγελίες, για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Η Αστυνομία  Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Επιστροφή του καιρού στα 40αρια-Νέα κίτρινη προειδοποίηση
ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν-Τον υποδέχθηκε ο Τατάρ μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο
Τ/κ ΜΜΕ για σύλληψη Ε/κ: Ισχυρισμοί για εντοπισμό εγγράφων με πληροφορίες για κατασκευαστικές εταιρείες
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι
ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή Επιμένει»-Ταινία Μικρού μήκους για την Πράσινη Γραμμή
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Απω Ανατολή-Μετασεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι
Συνέλαβε πέντε Ελληνοκύπριους το ψευδοκράτους, τους καταλογίζουν «κατασκοπία»-Πρόσφυγες που επισκέφτηκαν το Τρίκωμο
ΠτΔ για διευρυμένη: «Ο Γκουτέρες έκανε μεγάλες προσπάθειες προς την κατεύθυνση της τουρκικής πλευράς»
Σχολίασε την επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα ο ΠτΔ-«Κάθε χρόνο γίνονται αυτά τα πανηγύρια της ντροπής»