H Simplex Εγκαινιάζει το Μεγαλύτερο Κέντρο Δεδομένων στην Κύπρο

Ορόσημο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και τη διαφοροποίηση της οικονομίας της αποτελεί η λειτουργία του ολοκαίνουργιου κέντρου δεδομένων της Simplex, LCA1, στη Λάρνακα. Πρόκειται για μια μεγάλης κλίμακας επένδυση που σε πλήρη ανάπτυξη θα ξεπεράσει τα  €10 εκατομμύρια. Το μεγαλύτερο κέντρο δεδομένων στην Κύπρο κι ένα από τα πιο προηγμένα στην περιοχή, το LCA1 προσφέρει απαράμιλλη αξιοπιστία, ασφάλεια και ευελιξία.  Αξίζει να αναφερθεί ότι το LCA1 απέσπασε σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, αφού βραβεύθηκε για Reliable and Efficient Data Center Operation στα Impact Bite Awards, τα πιο σημαντικά βραβεία τεχνολογίας της Ελλάδας ενώ ήταν ανάμεσα στους 4 finalist στα DCD Awards, τα οποία αποκαλούνται και τα «Όσκαρ των data centers», για το Middle East & Africa Data Center Development Award με ανταγωνιστές εταιρείες κολοσσούς, κάτι που αποτελεί μια τεράστια διάκριση για την Κύπρο.

Πρωτοπόρος στον τομέα των data centers, τα οποία αποτελούν βασική και κρίσιμη υποδομή όχι μόνο για τη ψηφιακή οικονομία αλλά για ολόκληρη την οικονομία, η Simplex γιορτάζει  τη λειτουργία του LCA1 μέσα από μια λαμπρή τελετή εγκαινίων με καλεσμένο το κυπριακό επιχειρείν.

H επίσημη τελετή εγκαινίων του LCA1 θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 στις 6:30μ.μ. και απευθύνεται σε κυβερνητικούς αξιωματούχους, επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη πληροφορικής και άλλους επαγγελματίες του κλάδου και της επιχειρηματικής κοινότητας της Κύπρου γενικά – CEOs, CTOs, IT Managers και άλλα ανώτερα στελέχη των Κυπριακών Επιχειρήσεων, όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων της οικονομίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα χαιρετίσει ο έντιμος Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη βραδιά δικτύωσης και κόκτειλ.

Σχετικά με την Simplex

Η εταιρεία Simplex ιδρύθηκε το 2005 και είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών data center στην Κύπρο. Ταυτόχρονα, μέσα από τις συνεργασίες της με κορυφαίους κατασκευαστές υλικού και λογισμικού παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής.

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία είναι πιστοποιημένες με ISO 9001 και ISO 27001 για θέματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας αντίστοιχα.

Μέσα από την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της, η Simplex εξυπηρετεί σήμερα ένα ευρύ πελατολόγιο αποτελούμενο τόσο από τοπικές, όσο κι από διεθνείς εταιρείες οι οποίες εμπιστεύονται στην Simplex την αξιοπιστία, ασφάλεια και διαχείριση των πληροφοριακών τους συστημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Simplex

Συντονιστής: IMH

   

 

 

Δειτε Επισης

Mία εβδομάδα έμεινε για το In-Class Professional Diploma in Digital Marketing!
Βραβεία Καλών Πρακτικών Εταιρικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας 2023
SocialSpace Academy: Καινοτομία & Τεχνολογία στην διάθεση του HR
Η Μουσική Σχολή «A.I Musiclab» μέσα στα πλαίσια της ανάπτυξης ενσυναίσθησης στους μαθητές και προσωπικό της, διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία
Οι νέες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές στην σπονδυλική́ στήλη μειώνουν τις επιπλοκές λόγω μεγαλύτερης ακρίβειας και παρέχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον ασθενή
ΘΕΑΤΡΙΚH ΠΑΡΑΣΤΑΣH ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΑΞΙΔΕΥEI ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ- «Δεν είμαι bro»
ΟΚΥπΥ: Μύθοι και αλήθειες για τον παιδικό πυρετό
Οφέλη και…δουλειές από τις τοποθετήσεις φοιτητών μέσω Γραφείων Διασύνδεσης
Δύο εβδομάδες έμειναν για το In-Class Professional Diploma in Digital Marketing!
Τρεις εβδομάδες έμειναν για το In-Class Professional Diploma in Digital Marketing!