Έτσι θα είναι το νέο κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας

Ανάμεσα στα κυριότερα έργα που αναμένεται να προκηρυχθούν το 2023 συγκαταλέγεται το νέο κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το κόστος του νέου κτηρίου ανέρχεται στα €48 εκατ.

Το πρώτο βραβείο του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τα προσχέδια υλοποίησης του κτηρίου της Νομικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας έλαβε η EP Architects.

 

Οι φωτογραφίες δίνουν μια σαφή εικόνα για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και αισθητική του κτηρίου.

Διαβάστε ακόμα: 

Ο προϋπολογισμός της Νομικής Υπηρεσίας για το 2023 ανέρχεται σε €33,3 εκατ. περίπου.

 

Σε σχέση με τον προϋπολογισμό του 2022, η αύξηση ύψους €8,9 εκατ., που παρατηρείται για το 2023, οφείλεται στα €6,3 εκατ. που προϋπολογίστηκαν για την έναρξη υλοποίησης του εγκριθέντος έργου ανέγερσης ιδιόκτητου κτηρίου της Νομικής Υπηρεσίας, στη Λευκωσία.

Πρόκειται για το πιο μεγαλεπήβολο αναπτυξιακό έργο της Νομικής Υπηρεσίας που άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.

Φωτογραφίες: EP Architects