Μ. Νικολάου: Η διαφύλαξη των δικαιωμάτων όλων στην υγεία είναι περισσότερο από αναγκαία

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν στο τιμόνι της χώρας βρεθεί ένας από τους 2 υποψήφιους του Συναγερμού, το έργο της υπόσκαψης του ΓεΣΥ θα ολοκληρωθεί, ανέφερε ενώπιον της ολομέλειας η βουλευτής του ΑΚΕΛ Μαρίνα Νικολάου, προσθέτοντας ότι το πρόγραμμα του Ανδρέα Μαυρογιάννη περιλαμβάνει προτάσεις, μεταξύ άλλων, για θωράκιση του μονοασφαλιστικού ΓεΣΥ και για ίση και ποιοτική πρόσβαση όλων σε υπηρεσίες υγείας.  

Η κ. Νικολάου διατύπωσε επικρίσεις κατά των κυβερνώντων για "αλισβερίσι χωρίς τελειωμό" σε ό,τι αφορά την παραχώρηση υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, λέγοντας ότι σήμερα είναι περισσότερο αναγκαία η διαφύλαξη των κεκτημένων και δικαιωμάτων των πολιτών. Αναφέρθηκε και στη μεταναστευτική πολιτική λέγοντας ότι το πρόγραμμα Μαυρογιάννη έχει προτάσεις με βασικές αρχές για ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική και όχι "έπεα πτερόεντα" και απάντησε στον βουλευτή του ΕΛΑΜ Σ. Ιωάννου που έκανε αναφορά στην Παλαιστίνη, αναφερόμενη σε κύριους "ναζί".

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ είπε ότι η παρούσα διακυβέρνηση αφήνει πίσω της, μεταξύ άλλων, μια κοινωνία βυθισμένη στα προβλήματα, με παράνομες αναπτύξεις, αποσπασματικές πολιτικές για τα δίκτυα προστασίας της φύσης και αναποτελεσματικότητα αντιμετώπισης του στεγαστικού που έχει καταντήσει κοινωνική μάστιγα για όσους δεν έχουν ιδιόκτητη κατοικία.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Σε ειδικούς εκλογικούς θαλάμους θα ψηφίσουν τα άτομα σε τροχοκάθισμα στις διπλές εκλογές
Διεθνής αγωνία για τη Ράφα καθώς εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί
Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στην Έγκωμη
Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Ράφα, ενώ η πίεση για κατάπαυση του πυρός εντείνεται
Συνελήφθη 21χρονος για τα επεισόδια και τον εμπρησμό περιπολικού στον Ύψωνα
Στην Κύπρο μέχρι τις 14 Μαΐου η Ολγκίν για σειρά επαφών
Αναζητώντας δικαίωση σε ένα ωκεανό αδικίας...
Το πραξικόπημα, η εισβολή, οι κόντρες και μία ύλη που δεν καλύπτεται
Σχεδόν 400 άτομα ζήτησαν βοήθεια για στέγαση το 2023-Διπλασιάστηκαν οι αριθμοί σε ένα χρόνο
Κρίσιμος μήνας για ΥΠΑΝ ο Μάιος, ανακοινώνει τις θέσεις για ενιαία εκπαίδευση-Τι ζητούν οι γονείς