Γ. Κάρουλλας: Είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης Αναστασιάδη και Συναγερμού

Μελετώντας τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2023 και το τριετές δημοσιονομικό πλαίσιο 2023-2025 εύκολα μπορεί να διαγνώσει ο σοβαρός μελετητής μια υγιή και εύρωστη οικονομία, μετά από τρεις διαδοχικές κρίσεις και τις αντίξοες συνθήκες που η διακυβέρνηση Αναστασιάδη είχε παραλάβει, αλλά και το ταραγμένο και αβέβαιο διεθνές περιβάλλον, είπε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Γιώργος Κάρουλλας, μιλώντας την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2023.  

«Είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης Αναστασιάδη -  Συναγερμού και τις επιδόσεις του λαού μας κάτω από στιβαρή ηγεσία που ουσιαστικά εξακολουθεί ως την τελευταία στιγμή να εκσυγχρονίζει και να μεταρρυθμίζει τον τόπο και που η σίγουρη συνέχεια με την υπεύθυνη ηγεσία του Αβέρωφ Νεοφύτου διασφαλίζει και εγγυάται την Κύπρο του αύριο», πρόσθεσε.

Ανέφερε, επίσης, ότι το επόμενο δίμηνο είναι καθοριστικό και συμπλήρωσε ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στην ωριμότητα του κυπριακού λαού για την ανάδειξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, με τη γνώση, την εμπειρία μα προπαντός την τόλμη να διαχειρίζεται το παρόν και το μέλλον του τόπου με τη λαϊκή εντολή, για να συνεχίσουμε την πετυχημένη διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη με το όραμα της Κύπρου του αύριο για να έχουμε τόπο με ισχυρή οικονομία για να έχουν τα παιδιά μας πατρίδα και ευκαιρίες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επισήμανε την αρτιότητα του ΚΣΕΔ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-«Αποτελεί κέντρο αριστείας στην περιοχή»
Ανησυχία Ερτουγρούλογλου για ένταξη ΚΔ στη ζώνη Σένγκεν
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Τη διάνοιξη διόδου Πυροΐου συζήτησε με Ολγκίν ο Δήμαρχος Αθηένου-Της παρέδωσε επιστολή για την κατάσταση στη περιοχή
Αισιόδοξο το μήνυμα της ExxonMobil για το Πήγασος 1-«Άρχισε να μαζεύεται ποσότητα εμπορεύσιμη»
Μάρτιο 2026 θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση Βασιλικού-Μέχρι τον Οκτώβριο η πιστοποίηση «Προμηθέα»
Πυροδότησε το κλίμα ο Αγγελίδης, νέα ριπή από κόμματα που εμμένουν σε παραίτηση-«Απειλή για τη δικαιοσύνη είναι ο ίδιος»
Μαίνεται η κόντρα Αννίτας και Οδυσσέα με φόντο το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Επανέφερε την προσέγγιση ''το κόμμα τζαι τα μάθκια σας''»
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»
Παιδιά της Ομογένειας από ΗΠΑ και Καναδά δέχθηκε στο Προεδρικό ο Χριστοδουλίδης