Ο πρέσβης του ψευδοκράτους στην Άγκυρα επισκέφθηκε τον εκεί Πρέσβη του Κατάρ

Ο «πρέσβης» του ψευδοκράτους στην Άγκυρα, Ισμέτ Κορούκογλου επισκέφθηκε τον εκεί Πρέσβη του Κατάρ, Nasser Jassim Al Thani.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο «Μπαϊράκ» υποστηρίζει ότι τις τελευταίες μέρες παρατηρείται διπλωματική κινητικότητα με την ένταξη του ψευδοκράτους ως παρατηρητή στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών και την επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Γκάμπια στα κατεχόμενα. Προστίθεται ότι η «πρεσβεία» στην Άγκυρα τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί επισκέψεις υψηλού επιπέδου.

Στο μεταξύ, ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι μιλώντας στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση στο πλαίσιο συζητήσεων για τον προϋπολογισμό, είπε ότι προστατεύουν με επιμονή και αποφασιστικότητα τα δικαιώματα και τα συμφέροντα τους στις θάλασσες, συμπεριλαμβανομένης της «τδβκ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Επισήμανε την αρτιότητα του ΚΣΕΔ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-«Αποτελεί κέντρο αριστείας στην περιοχή»
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Ανησυχία Ερτουγρούλογλου για ένταξη ΚΔ στη ζώνη Σένγκεν
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή