Μυλωνάς: Η Παιδεία δεν πρέπει να είναι έρμαιο των ορέξεων και των ιδεοληψιών μας

Η Παιδεία δεν πρέπει να είναι έρμαιο των ορέξεων, των ιδεοληψιών, και των ιδεολογημάτων δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνάς, μιλώντας την Τετάρτη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2023, ο οποίος τόνισε ότι τα σχολεία «δεν πρέπει να λειτουργούν με τον τρόπο που λειτουργούν».

Όπως ανέφερε ο κ. Μυλωνάς ο θεσμός των τετράμηνων είναι μια εξαιρετική προσπάθεια, που ο ίδιος την  υποστήριξε, για να σημειώσει ωστόσο ότι «μόνο οι ανόητοι δεν αποφασίζουν ότι έχουν κάνει λάθος και εγώ δεν είμαι ανόητος». Υπέσκαψαν, είπε, «αυτόν τον θεσμό όλοι. Το ΑΚΕΛ από την αρχή, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, οι μαθητές και οι γονείς. Πρέπει να ψάξουμε μαζί με την εκτελεστική εξουσία να βρούμε λύσεις στα προβλήματα, που δημιούργησαν τα 4μηνα σε βάρος των παιδιών, που ταλαιπωρούνται».

Για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023, είπε πως δεν θα λύσει τα προβλήματα του τόπου και ότι αυτός ο προϋπολογισμός είναι  όπως όλους τους προηγούμενους, χωρίς όραμα, για να σημειώσει πως «είναι προϋπολογισμός νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης αποδεκτής και σεβαστής, με την οποία διαφωνούμε μέσα από τον οποίο καλλιεργείται σε πολλές περιπτώσεις η ανισότητα».

Δειτε Επισης

Η Πασχαλινή εκεχειρία που δεν έγινε ποτέ-Ρωσία και Ουκρανία αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασή της
Πάσχα με ακρωτηριασμούς, μολότοφ και Καλάσνικοφ στην Ελλάδα-Τα «έθιμα» που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
Εξετάζονται οι μαρτυρίες για την τραγωδία με θύμα τον Ντάνιελ-Προσπαθούσαν να καρφώσουν τον πάσσαλο στο χώμα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα βίντεο για την επίθεση κατά αστυνομικών στη Λάρνακα-Είχαν κληθεί ενισχύσεις
Προειδοποίηση Αμερικανού ειδικού-«Η στρατιωτική αποχώρηση μας από την Ευρώπη θέλει τρόπο»
Ανοίγει ξανά τις πόρτες της η Μονή Οσίου Αββακούμ-Επιστρέφουν τα ιερά λείψανα
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από την πασχαλινή εκεχειρία του Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος σε ολόκληρη την Κύπρο από τις λαμπρατζιές-Φωτιές σε κάδους, ένας σοβαρός τραυματισμός
ΒΙΝΤΕΟ: Νεαροί πετούσαν βεγγαλικά κατά αστυνομικών, μία σύλληψη
Με αναφορές στο Κυπριακό το πασχαλινό μήνυμα Αρχιεπισκόπου-«Δεν υπάρχουν περιθώρια υποχωρήσεων»