Μπούκαραν σε οικία με πιστόλια, επιτέθηκαν σε δύο πρόσωπα και τους λήστεψαν

Υπόθεση επίθεσης και ένοπλης ληστείας διερευνά η Αστυνομία, στην Πάφο. Θύματα της ληστείας είναι 20χρονος και 24χρονος, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Γύρω στις 11μ.μ. λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε συγκεκριμένο κτηριακό συγκρότημα, στην Πάφο, βρίσκονταν δύο τραυματισμένα πρόσωπα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα τα οποία διαμένουν στο εν λόγω κτηριακό συγκρότημα.   

Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς, στις 9.45μ.μ. χθες, γύρω στα οκτώ πρόσωπα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους πιστόλια, σπαθιά και ξύλα, εισήλθαν στην οικία τους και επιτέθηκαν σε 20χρονο και 24χρονο, προκαλώντας τους τραύματα με μαχαίρι. Ακολούθως οι άγνωστοι υπό την απειλή των όπλων που κρατούσαν, φέρονται να έκλεψαν από τα πιο πάνω πρόσωπα, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των €500.   

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, από φιλικά τους πρόσωπα. Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος φέρει τραύμα στον αριστερό ώμο, ενώ ο 24χρονος, μεγάλο τραύμα στην αριστερή παλάμη. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

 

Δειτε Επισης

Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Το Κρεμλίνο δεν τοποθετείται εάν θα παραστεί ο Πούτιν στις συνομιλίες για Ουκρανικό στην Τουρκία
Συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό ο 52χρονος για τον φόνο Αργυρού-Παραμένουν στο κελί οι ύποπτοι
Δεν εντοπίζουν πρόβλημα με τη γέφυρα Καλαβασού τα Δημόσια Έργα-«Το ύψος ήταν 3,7 μέτρα και παραμένει»
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Σκανδαλώδεις χειρισμοί με έργο €42.000 σε πρώην Πρόεδρο Ανωτάτου-«Ο μόνος κατάλληλος», ενέκριναν ανανέωση χωρίς να έχει δουλειά
Πάνω από 1,000 άτομα αναμένουν να κλείσουν ραντεβού για αντικατάσταση αερόσακου
Εντός της ημέρας η συμφωνία απόσυρσης των τριών υποψηφίων της ΕΔΕΚ-Ανακοινώνονται αποφάσεις
Εξέφρασε φόβους για επίθεση προ εβδομάδων ο Πριέτο-Στο κάδρο των ερευνών πεζός που καταγράφηκε από κάμερα
Ατυχές περιστατικό χαρακτηρίζει την αστοχία στη γέφυρα Καλαβασού η Κυβέρνηση, βλέπει κωλυσιεργία ο κοινοτάρχης