Τι απάντησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας στο ΓΣΟ για πιθανά επεισόδια

Επιστολή προς τα αρμόδια σώματα, ανάμεσα τους και την Αστυνομία, απέστειλε ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Όπως υποστήριξε ο κ. Τσολάκης, ο Αρχηγός της Δύναμης απάντησε στις 02/12 στην εν λόγω επιστολή, λέγοντας πως θα αποσταλεί επιπλέον Αστυνομική Δύναμη, ζητώντας του όπως εξασφαλίσει και ο ΓΣΟ από την πλευρά του περισσότερος φρουρούς ασφαλείας.

Το αποτέλεσμα ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Τσολάκης, το έχει δει όλη η Κύπρος, με τα ντροπιαστικά επεισόδια που σημειώθηκαν, τόσο εντός, αλλά και εκτός του Σταδίου. 

Σημειώνεται, ότι όπως διαφάνηκε από διάφορους παράγοντες, ήταν κοινώς γνωστό πως θα σημειώνονταν έκτροπα στο λεμεσιανό ντέρμπι, καθώς υπήρχε η φημολογία ότι αφού θα ήταν η τελευταία παράσταση των ομάδων στο Τσίρειο Στάδιο, να το… έκαιγαν. Κάτι, που επιχείρησαν να πράξουν και στην πραγματικότητα και για ακόμη μια φορά να ψάχνουμε τις ευθύνες και τους υπεύθυνους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: