Εισήλθε το παιδί στο όχημα, πυροβολούσε αδιακρίτως-Η σύνδεση με γνωστό πρόσωπο

Τεταμένη είναι η κατάσταση στη Λάρνακα, μετά την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ορόκλινη, έπειτα από την οποία τραυματίστηκε και ένα εξάχρονο παιδάκι, γεγονός που πυροδότησε το κλίμα, ανάμεσα σε πρόσωπα που έχουν ανοικτούς λογαριασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραμόνευε ο δράστης της απόπειρας φόνου-Γνώριζε πως πήγαιναν κυνήγι

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 42χρονος, ο 39χρονος και το παιδί του θα μετέβαιναν για κυνήγι, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν κάθε βδομάδα. Γύρω στις 5:30 το πρωί της Κυριακής, ο δράστης, φαίνεται να παραμόνευε έξω από την πολυκατοικία και να γνώριζε τις κινήσεις του 42χρονου.

Όταν στο όχημα εισήλθε ο 39χρονος μαζί με το εξάχρονο παιδί του και όταν ο 42χρονος οδηγός του οχήματος άρχισε να διανύει μερικά μέτρα, τότε ο δράστης άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 42χρονος οδηγός στην κοιλιακή χώρα και το πόδι, ενώ διαμπερές τραύμα στο πόδι φέρει και το εξάχρονο παιδί, που καθόταν πίσω από την θέση του οδηγού.

Ο 42χρνος εισήχθη στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ενώ το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου, με τραύμα στο πόδι, όπου πιθανόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος είναι συγγενικό πρόσωπο γνωστού προσώπου και δεν αποκλείεται ο δράστης να ήθελε να στείλει μήνυμα. 

Το στρατόπεδο των στόχων στρέφει τα βλέμματα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ θεωρούν πως ενδεχομένως να ήθελαν να σταλεί μήνυμα στο συγγενικό πρόσωπο του 42χρονου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στρέφουν τα βλέμματά τους σε πρόσωπα που είτε ήταν, είτε είναι ενεταγμένα στο πρόγραμμα μαρτύρων της ΥΚΑΝ, με την Αστυνομία να αρχίζει την λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ειδικότερα από αυτούς με τους οποίους υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί.

Η σκηνή μετά την απόπειρα φόνου αποκλείστηκε για έρευνες, κατά τις οποίες παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ άρχισαν να εξετάζονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Δεδομένου πως από την απόπειρα φόνου τραυματίστηκε παιδί, κάτι που παραβιάζει τους άγραφους νόμους της νύχτας, προκλήθηκε αναστάτωση στη Λάρνακα, με το βάρος πλέον να πέφτει στους ώμους της Αστυνομίας για εξιχνίασή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άνοιξαν πυρ κατά οχήματος-Βρισκόταν μέσα δεκάχρονο παιδάκι

Δειτε Επισης

Τι αλλάζει για τους πιστοποιούντες υπαλλήλους-Φωνάζουν για τις αλλαγές, επιχειρεί να βάλει τάξη το ΥΠΕΣ
Ζεστό χρήμα στα ταμεία των κομμάτων-Τα ποσά που μοιράζονται και το θέμα με τα χρωστούμενα ΔΗΚΟ και Συμμαχίας
Επανεξετάζεται η υπόθεση του Βαγγέλη μετά το πόρισμα του θανατικού ανακριτή-Παρέδωσε υλικό η μητέρα του
Έρχονται και άλλες μειώσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος-Διακανονισμοί για όσους αδυνατούν
Δεκάδες αξιωματούχοι θα ελέγχονται για πόθεν έσχες-Παραμένουν ερωτήματα για τη δημοσιοποίηση
Εντείνει την αντίδρασή της η Κυβέρνηση μετά τις νέες προκλήσεις στη νεκρή ζώνη
ΠτΔ: Ύψιστη προτεραιότητα η νομοθεσία για το θέμα της φήμης της Κύπρου με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
Τρία σκάφη με πάνω από 180 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο μέσα σε λίγες ώρες
Αισιόδοξες οι ΗΠΑ για παράταση της εκεχειρίας, απορρίπτει τις εκκλήσεις για οριστική κατάπαυση το Ισραήλ
Χάθηκαν τα ίχνη 33χρονου-Έκκληση της Αστυνομίας για εντοπισμό του (pic)