Συνελήφθη εκπαιδευτικός στην Ελλάδα-Κατηγορείται για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του

Εν ενεργεία εκπαιδευτικός, σε ηλικία 61 ετών, συνελήφθη στην Καλαμάτα, μετά από καταγγελία για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του.

Ο 61χρονος φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά στη 12χρονη, γεγονός που αποκαλύφθηκε από μία γυναίκα, η οποία και τον κατήγγειλε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tharrosnews, η γυναίκα φαίνεται να κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε, δίχως ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστό τι ήταν αυτό που «χτύπησε καμπανάκι» και την έκανε να υποψιαστεί για τη δράση του 61χρονου εκπαιδευτικού.

Η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία έδρασε άμεσα και συνέλαβε τον 61χρονο. Ο συλληφθείς, από χθες το βράδυ παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Ο 61χρονος είχε πάει στην Καλαμάτα από όπου και κατάγεται, μαζί με την κόρη του για τις ημέρες των εορταστικών διακοπών.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αρνείται όλες τις κατηγορίες. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: «Μου φώναξε να πάω να δω την αρκούδα-Επιτέθηκε και την ψέκασε με σπρέι, ήταν τεράστια»
Άγριος ξυλοδαρμός Τουρκάλας από τον φυγόποινο επιχειρηματία σύζυγό της σε θαλαμηγό στη Μύκονο
Έρευνα κατά νοσοκομείου στην Ελλάδα-Δύο μητέρες έχασαν τα μωρά τους και μία δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί
Ο ρόλος του σπρέι πιπεριού και ο σκύλος στην επίθεση της αρκούδας στους ορειβάτες
Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη οι γονείς του μωρού που πέθανε στην Πάρο-Το άφησαν εκτεθειμένο στον ήλιο
Τρεις Βουλευτές των Σπαρτιατών χάνουν την έδρα τους με απόφαση του Εκλογοδικείου
Nεκρός ο ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα μετά από επίθεση αρκούδας
Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Πάρο-Μαρτυρίες ότι οι γονείς το άφησαν στο αμάξι και πήγαν για μπάνιο
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ορειβάτης στη Δράμα που τον έσπρωξε η αρκούδα στη χαράδρα
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια