Πήγε για αγορά κατοικιών σε συγκρότημα, πλήρωσε πάνω από 500.000 και τον ξεγέλασαν

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 68χρονο, ότι αρχές Ιουλίου του 2022, προχώρησε σε έμβασμα ύψους 520 χιλιάδων ευρώ, το οποίο αφορούσε συμφωνία για αγορά κατοικιών σε συγκρότημα στη Λεμεσό.

Ο παραπονούμενος προχώρησε στο έμβασμα, μετά από μήνυμα (απατηλό) που έλαβε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από συγκεκριμένη εταιρία, με την οποία συμφώνησε να αγοράσει τις κατοικίες.

Μετά από εξετάσεις, ο παραπονούμενος διαπίστωσε, ότι έπεσε θύμα απάτης, αφού η εταιρία που διαχειρίζεται την πώληση των κατοικιών, δεν έλαβε ποτέ τέτοιο ποσό, καθώς επίσης δεν διατηρεί ούτε και τον τραπεζικό λογαριασμό (Μεγάλη Βρετανία) στον οποίο έγινε η μεταφορά των χρημάτων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και ΒΒ για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile-Ξεχωριστές ο καθένας
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο οίκημα της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος
Επανέρχονται οι Οικολόγοι για το Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Οι ευθύνες είναι του Υπ. Υγείας και του ΟΚΥπΥ που αδιαφορούν»
Σκέψεις Καρογιάν για να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές-«Δεν φυγομαχώ, ούτε εγκαταλείπω μετερίζια»
Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Σοκαριστικό βίντεο από την πρόσκρουση ιστιοφόρου στη γέφυρα του Μπρούκλιν-Ναύτες κρέμονταν από τα κατάρτια
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»
Ζητά έκτιση ποινής στις Βάσεις ο Κότας για το φόνο Κωνσταντίνιδη-Δεν θέλει να πάει Κεντρικές, την Τρίτη η απόφαση