Διέρρηξαν κατοικία στην Πόλη Χρυσοχούς και έφυγαν με αντικείμενα αξίας 15.000

Διάρρηξη κατοικίας και κλοπής διαφόρων αντικειμένων συνολικής αξίας 15.000 ευρώ διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.  

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Nικολάου στις 24.12.22 στις 14:00 καταγγέλθηκε από 52χρονο κάτοικο χωριού διαμερίσματος της Πόλης Χρυσοχούς ότι διαρρήχτηκε η έπαυλη του και κλάπηκε περιουσία.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς με επικεφαλής αξιωματικό μετέβησαν στη σκηνή, διενήργησαν εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο από μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου που είχε παραβιαστεί με αιχμηρό αντικείμενο. Για την υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 41χρονου μόνιμου κάτοικου Πάφου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Δειτε Επισης

ΤΩΡΑ: Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή
Σε δίκη βαρυποινίτης, επιχειρηματίες και δεσμοφύλακας, ελεύθεροι υπό όρους-Δεν εξασφάλισαν μαρτυρία για ναρκωτικά και προστασία
Τα κόμματα για τη συμπλήρωση 14 ετών από τη φονική έκρηξη στο Μαρί
N. Xριστοδουλίδης για Μαρί: Απευθύνω δημόσια συγγνώμη, υπόσχεση για μη επανάληψη τέτοιων λαθών και παραλήψεων
Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Δεκατέσσερα χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί-Η Κύπρος τιμά τη μνήμη των 13 θυμάτων
Ηχηρό μήνυμα Σενέρ Λεβέντ-«Δεν θα παραδοθώ στον φασισμό και τον κατακτητή, η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής