ΒΙΝΤΕΟ: Σοκάρει επιβάτης λεωφορείου από τη Ρωσία- Ρίχνει κάτω και πετάει έξω ηλικιωμένη

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο από λεωφορείο στη Ρωσία, όπου ένας επιβάτης ρίχνει κάτω με βιαιότητα και πετά έξω μία γυναίκα που φαίνεται να επικρίνει την κυβέρνηση Πούτιν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η γυναίκα ακούγεται στο βίντεο να λέει ότι «όλα είναι κλεμμένα», ότι η κυβέρνηση έχει αφήσει τα στρατεύματα με λαστιχένιες μπότες και να πολεμούν με ξεχαρβαλωμένα τανκς.

Όλα συνέβησαν σε μια διαδρομή σε λεωφορείο στο προάστιο Dolgoprudny της Μόσχας, όταν μια από τους επιβάτες άρχισε να χλευάζει τη Ρωσία του Πούτιν, λέγοντας στους συνεπιβάτες της: «Αυτή είναι η αυτοκρατορία μας! Αυτοκρατορία; Μια αυτοκρατορία στηριγμένη σε σαθρά θεμέλια».

Η ηλικιωμένη αναφέρθηκε στη διαφθορά των Ρώσων διοικητών στην Ουκρανία

Η γυναίκα αναφερόταν στη διαβόητη διαφθορά, η οποία οδήγησε τα κονδύλια για τον εκσυγχρονισμό των όπλων στις τσέπες των διεφθαρμένων διοικητών.

Απαντώντας σε αυτούς τους ισχυρισμούς, μια άλλη επιβάτιδα λέει πως η γυναίκα που τα λέει αυτά πρέπει να είναι προκατειλημμένη υπέρ της Ουκρανίας γιατί μάλλον έχει ζήσει εκεί.

Ωστόσο, η γυναίκα το αρνείται αυτό, λέγοντας: «Έχω πάει εκεί μόνο δύο φορές στη ζωή μου όταν ήμουν νέα… Δεν ξέρω κανέναν εκεί…».

Τότε οι υπόλοιποι επιβάτες άρχισαν να της λένε ειρωνικά: «Δεν είναι πολύ κακό, οπότε πηγαίνεις εκεί και βοηθάς…;». Τότε ήταν που αναφέρθηκε στη διαφθορά στο στρατό, η οποία έχει ως αποτέλεσμα οι στρατιώτες να αφήνονται καταδικασμένοι να πολεμούν με λαστιχένιες μπότες.

Μόλις εκστόμισε το σχόλιο αυτό, ένας άνδρας επιβάτης πλησίασε την γυναίκα που επέκρινε τον πόλεμο και την τράβηξε από το κάθισμά της στο λεωφορείο, σέρνοντάς την μέχρι την πόρτα.

Πολλά τα αρνητικά σχόλια από Ρώσους για το περιστατικό με τη γυναίκα στο λεωφορείο

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα ξαπλωμένη στο πάτωμα του λεωφορείου κοντά στην πόρτα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, ότι την πέταξαν έξω από το λεωφορείο, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν το θέαμα, χωρίς να επιχειρήσουν να επέμβουν για να την προστατέψουν.

«Στην περιοχή της Μόσχας, μια συνταξιούχος που αμφέβαλλε για το "μεγαλείο της Ρωσίας" εκδιώχθηκε με βία από ένα λεωφορείο. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν στάθηκε υπέρ της. Αυτή είναι όλη η χώρα σε μικρογραφία», έλεγε μια αναφορά.

Το περιστατικό οδήγησε σε ένα κύμα σχολίων στο διαδίκτυο, πολλά εκ των οποίων υποστηρίζουν την γυναίκα. «Είμαστε ένα έθνος τεράτων», είπε ένας από τους υποστηρικτές, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Περισσότερες αποδείξεις ότι οι Ρώσοι δεν χρειάζονται εχθρούς. Ζώα, όχι άνθρωποι. Αηδιαστικοί».

«Τι…..εφιάλτης», «Και κανένας μπ@στ...ος δεν υπερασπίστηκε την ηλικιωμένη κυρία. Μπράβο, γιαγιά», «Μια χώρα που συμπεριφέρεται στους ηλικιωμένους τους έτσι είναι καταδικασμένη να καταστραφεί», είναι μερικά από τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο.

Πηγή: iefimerida 

Δειτε Επισης

Κηδεύτηκε 61 χρόνια μετά τη δολοφονία του ο ήρωας Κώστας Βιολάρης-«Τραγική μαρτυρία της ιστορίας μας»
Ισραήλ και Ιράν δεν θέλουν «ολοκληρωτική σύγκρουση» εκτιμά ο Μπερνς της CIA
New York Times: Οι ΗΠΑ ανησυχούν για χτύπημα του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν-Γιατί δεν φαίνεται πιθανό για την ώρα
ΒΙΝΤΕΟ: Στήριξη προς τον Τραμπ εξέφρασε ο Μασκ-«Αν χάσει την έχω γ@μ...ει»-Θα με στείλει φυλακή η Κάμαλα
Μετά τις επικρίσεις διορίστηκε νέος αξιωματικός εκτός ΤΑΕ Αρχηγείου για την απόδραση του Κομμωτή
Τέλος τα κέρματα στη Φοντάνα Ντι Τρέβι-Οι τουρίστες δεν θα μπορούν να τα ρίχνουν στο συντριβάνι
Iron Dome: Πώς ορισμένοι ιρανικοί πύραυλοι κατάφεραν να διαπεράσουν το πιο εξελιγμένο σύστημα αεράμυνας του πλανήτη
Ανάλυση Reuters: Πώς η σύγκρουση με το Ιράν μπορεί να αποτελέσει δρόμο πολιτικής λύτρωσης για τον Νετανιάχου
LIVE: Ο υπαρχηγός της Χεζμπολάχ στηρίζει τις διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός στο Λίβανο
Ξανά στη Βουλή για τις στέγες η Ευαγγέλου-Στο τραπέζι θέματα λειτουργίας και στελέχωσης