Παίρνει θέση το συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα-«Παράνομη η σύλληψη»

Να σεβαστεί το συνταγματικό δικαίωμα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας καλεί την Αστυνομία, εταιρεία σε σχέση με συμβάν στο συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νεόφυτου Νεοφύτου Διευθυντή της Άλφα Παναρέτη και μετά επεισόδιο που διαμείφθηκε με φρουρούς ασφαλείας, η εταιρεία Άλφα Παναρέτη αναφέρει πως από τα 80 διαμερίσματα του συγκροτήματος έχει υπό την ιδιοκτησία της 55 διαμερίσματα και του κοινόκτητου ελεύθερου χώρου των διαμερισμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατασχέθηκε συγκρότημα διαμερισμάτων και αντέδρασε ο ιδιοκτήτης-Επιτέθηκε σε αστυνομικό

Αναφέρεται σε διάφορες δικαστικές διαδικασίες για το ζήτημα και υποστηρίζει ότι «η οποιαδήποτε παρεμβολή από την ίδια την Αστυνομία, ή από ιδιωτικούς φρουρούς ασφαλείας στους κοινόκτητους χώρους των διαμερισμάτων, είναι παράνομη, είναι εξόφθαλμα παρεμπόδιση των δικαστικών διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη».

Κάνει επίσης λόγο μεταξύ άλλων για «παράνομη σύλληψη που διενεργήθηκε από την αστυνομία στις 22/12/22 στον εν λόγω  χώρο, και την παράνομη είσοδο και των φρουρών και των αστυνομικών κατά παράβαση των άρθρων 87, 280, 281 του Ποινικού Κώδικα Κεφ 154».

Απευθύνει έκκληση προς την Αστυνομία «να σεβαστεί το συνταγματικό δικαίωμα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε πολίτη και να παύσει να μεροληπτεί υπέρ των παρανόμων μέχρι που η δικαιοσύνη θα αποφασίσει επί του θέματος».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 22 Δεκεμβρίου, 2022 και η ώρα 8:45 το πρωί δόθηκε πληροφορία ότι υπάλληλοι εταιρείας επιτέθηκαν σε ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας σε συγκρότημα διαμερισμάτων που βρίσκεται στην Χλώρακα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, η πολυκατοικία έχει περιπέσει στην κατοχή ιδιωτικής διαχείρισης δανείων η οποία φέρεται να έχει κατασχέσει το εν λόγω συγκρότημα της εταιρείας.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι φρουροί ασφαλείας είχαν τοποθετηθεί για να μην παρεμβαίνει οποιοσδήποτε. Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για να επιβάλουν την τάξη όταν είδαν τον 62χρονο ιδιοκτήτη της πιο πάνω εταιρείας να προκαλεί ανησυχία, και να εξυβρίζει τους παριστάμενους αστυνομικούς. Ακολούθως αυτός φέρεται να επιτέθηκε και κτύπησε γυναίκα αστυνομικό στο πρόσωπο προκαλώντας της προκάλεσε ερυθρότητα στην μετωπική χώρα με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Εμπλέκονται σε 14 υποθέσεις με λεία 600,000 ευρώ οι δύο που συνελήφθησαν ενώ ήταν ήδη υπό κράτηση
«Όσοι δεν φορούσαν ζώνη εκτοξεύτηκαν στο ταβάνι»-Η μαρτυρία επιβάτη από την πτήση-τρόμου
Στα ίδια επίπεδα με το 2023 οι αιτήσεις ασύλου το Φεβρουάριο στην Κύπρο-Αύξηση στην ΕΕ
Κρίσιμος τραυματισμός δεκαπεντάχρονου-Έπεσε από ύψος 16 μέτρων, βρισκόταν στην ταράτσα κτιρίου
Στην τελική ευθεία οι έρευνες της Αστυνομίας για την Μονή Αββακούμ-Εξελίξεις εντός ημερών
Ισόβια στον δολοφόνο της 19χρονης στον Πειραιά-«Είχα πιει αλκοόλ και ναρκωτικά και την πυροβόλησα»
Χ. Ανδρέου: Ίσως τη μεγαλύτερη ποσότητα οπλισμού μέχρι σήμερα εντόπισε η Αστυνομία στην Ορόκλινη
Βλέπει σκοπιμότητα πίσω από τον θάνατο της 77χρονης η Αστυνομία-Διερευνάται ανθρωποκτονία
Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη (pics)
Παρέμβαση ΠτΔ για αλλαγές κρεβατιού και αποχωρητήριων στο νοσοκομείο Τροόδους-«Ντρέπομαι που χρειάστηκε»