Έκλεψε κυνηγετικό όπλο από οικία-Ομολόγησε ο 20χρονος δράστης

Κυνηγετικό πυροβόλο όπλο που είχε κλαπεί από κατοικία στην επαρχία Αμμοχώστου, εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας, που προχώρησαν και στη σύλληψη ενός προσώπου, άντρα ηλικίας 20 ετών, υπόπτου για τη διάρρηξη της κατοικίας και της κλοπής του κυνηγετικού όπλου.

Η διάρρηξη της κατοικίας, ο ιδιοκτήτης της οποίας απουσίαζε στο εξωτερικό, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου την περασμένη Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, από φιλικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη, που ωστόσο δεν είχε αντιληφθεί και δεν κατήγγειλε την κλοπή του όπλου. Σύμφωνα με την καταγγελία, από την κατοικία κλάπηκαν οικιακές συσκευές, συνολικής αξίας 1,000 ευρώ, και μικρό χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου υπέβαλαν σήμερα σε έλεγχο τον 20χρονο ύποπτο, ο οποίος ανακρινόμενος ομολόγησε τη διάρρηξη της κατοικίας και την κλοπή του κυνηγετικού πυροβόλου όπλου, καθώς και αριθμού χρυσαφικών. Ακολούθως ο ύποπτος υπέδειξε στα μέλη του ΤΑΕ, υποστατικό στο οποίο βρισκόταν κρυμμένο το κυνηγετικό όπλο.

Μετά από έρευνα στο υποστατικό, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και παρέλαβαν το πυροβόλο όπλο, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του είναι ο ιδιοκτήτης της κατοικίας, η διάρρηξη της οποίας καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου στις 21 Δεκεμβρίου.

Ο 20χρονος ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Μέσω Ελλάδας έφθασαν στην Κύπρο τα 18 κιλά κάνναβης-Είχαν δηλωθεί ως... ανδρικά παντελόνια
Το Κυπριακό στην ατζέντα της συνάντησης Γκουτέρες-Μητσοτάκη, ικανοποίηση για τον διορισμό Ολγκίν
Νέα ένσταση για την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη λόγω της ιδιότητας του ως διευθυντής της ΕΔΕΚ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε άρση των οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Συρίας
Για μια εβδομάδα στην Κύπρο η Ολγκίν-Σχεδιάζει επαφές και με τις εγγυήτριες δυνάμεις
«Σας κοιτάμε με ειλικρίνεια»-Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη στοματική υγεία για τους εγκλωβισμένους και επανεγκατασταθέντες
Έρευνα και για σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών της 32χρονης Κύπριας-Οι ζωγραφιές στο σώμα τους ήγειραν υποψίες
Η Κομισιόν... χτυπά Shein και Temu-Προτείνει πάγια χρέωση δύο ευρώ σε κάθε δέμα μικρής αξίας
Εγκρίθηκε το 17ο πακέτο κυρώσεων ΕΕ κατά Ρωσίας-Στο στόχαστρο ο σκιώδης στόλος και οι υβριδικές επιθέσεις