«Πάρε ανάσα»-Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο στη Ρουμανία

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης του λεωφορείου, στο οποίο επέβαιναν Έλληνες που είχαν πάει εκδρομή στη γειτονική χώρα, με περιοριστή ύψους, ήταν να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και τουλάχιστον 23 να τραυματιστούν.

Το βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, δείχνει τις πρώτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά το μοιραίο τροχαίο, πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι νέες εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είναι συγκλονιστικές.

Επικρατεί πανικός , ενώ όπως φαίνεται, ένας άνδρας βρίσκεται στο πάτωμα του οχήματος, προσπαθώντας να βοηθήσει ανθρώπους που είχαν καταπλακωθεί από την οροφή του λεωφορείου. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή φωνάζει «πάρε ανάσες»

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο οδηγός στην κατάθεσή του στις ρουμανικές αρχές ανέφερε ότι έκανε λάθος το GPS, οδηγώντας τον σε έναν δρόμο που δεν περνούν κανονικά τα λεωφορεία, ενώ μίλησε και για την κόπωση που είχε, καθώς οδηγούσε 16 συνεχόμενες ώρες το λεωφορείο.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο.

Βγήκε από το κώμα η γυναίκα που ήταν διασωληνωμένη

Σύμφωνα με επιβάτιδα του μοιραίου λεωφορείου, από την πρόσκρουση επηρεάστηκαν κυρίως οι μπροστινές θέσεις, μέχρι περίπου και τη μέση του λεωφορείο, κοντά στην πίσω πόρτα.

Η γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας βγήκε από το τεχνητό κώμα.

Πρόκειται για την γυναίκα που είχε διασωληνωθεί και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Η Γραμματέας Επικοινωνίας της ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι, Ελένη Κωστούλα σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ ανέφερε πως η γυναίκα που ήταν χθες σε τεχνητό κώμα αποσωληνώθηκε και πλέον έχει τις αισθήσεις της, ενώ είπε ακόμα: «Οι 16 επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους αναχωρούν σήμερα το πρωί αεροπορικώς για την Ελλάδα, ενώ θα ακολουθήσουν και δύο ακόμα το απόγευμα. Οι υπόλοιποι είναι συνοδοί των ασθενών που νοσηλεύονται».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η τραγική ειρωνεία πίσω από το δυστύχημα στη Ρουμανία-«Έκανε έκπληξη το ταξίδι στη γυναίκα του»

Δειτε Επισης

Τι είναι οι βόμβες «bunker buster» με τις οποίες σκοτώθηκε ο Νασράλα στη Βηρυτό
Αποκαλύψεις για το ξεδόντιασμα της Χεσμπολάχ-Από το 2006 διείσδυσαν Ισραηλινοί πράκτορες στην οργάνωση
Νέες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ-Ορατή μια χερσαία επίθεση εκτιμούν οι ΗΠΑ
Πάνω από 100 νεκροί και 60 αγνοούμενοι από κατολισθήσεις και πλημμύρες στο Νεπάλ
Επίθεση Βόρειας Κορέας σε ΗΠΑ για την στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
Συγκλονιστικά βίντεο από τις επιθέσεις με στόχο τον Νασράλα-Έπεσαν 80 βόμβες μέσα σε λίγα λεπτά
Νέο ισραηλινό χτύπημα κοντά στο αεροδρόμιο της Βηρυτού
Μπάιντεν: Ο θάνατος Νασράλα ήταν μέτρο δικαιοσύνης για τα πολλά θύματά του
Πυροβολισμοί στον αέρα και κλάματα στη Βηρυτό για θάνατο Νασράλα-Παρουσιάστρια δάκρυσε on air
Πενθήμερο πένθος για τον θάνατο του Χασάν Νασράλα στο Ιράν