Η τεχνολογία των εφαρμογών έχει αγγίξει... τ’ αστέρια

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσες εφαρμογές κινητού κάνετε download στο κινητό σας;

Με περισσότερους από 6,3 δισεκατομμύρια χρήστες smartphone σε όλο τον κόσμο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η βιομηχανία εφαρμογών, αλλιώς apps, αυξάνεται με ασύλληπτες ταχύτητες. Και τώρα προσθέστε στην εξίσωση τους χρήστες tablet που την τελευταία πενταετία αυξήθηκαν κατά 36% με αποτέλεσμα να μιλάμε, σήμερα, για 1,14 δις χρήστες.

Από τον τακτικό έλεγχο των μέσων κοινωνικής δικτύωσής μας, στα παιχνίδια, στην πλοήγηση σε χάρτες και τις e-wallet συναλλαγές, οι εφαρμογές για κινητά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Οι εφαρμογές έχουν αυξηθεί τόσο πολύ σε δημοτικότητα και αξία από την εφεύρεση εκείνης της πρώτης που έδειξε τον δρόμο, που πλέον οι στατιστικές αποκαλύπτουν εκπληκτικά και απίθανα για πολλούς, στοιχεία: Πάνω από 5,7 εκατομμύρια εφαρμογές «φιγουράρουν» στο Google Play Store και στο Apple App Store μαζί, με τον μέσο κάτοχο smartphone να χρησιμοποιεί 9-10 εφαρμογές την ημέρα και 30 το μήνα. Κι όλα αυτά, ενώ, το 85% του χρόνου του ο χρήστης σερφάρει σε εφαρμογές. Πρόκειται, σαφώς, για ένα ανταγωνιστικό για τις επιχειρήσεις, περιβάλλον όπου τα καλύτερα app είναι αυτά που αξιοποιούνται περισσότερο και που πείθουν όσους δεν τις κατέβασαν ακόμη, να το κάνουν στο άμεσο μέλλον.

Τι κάνει μια εφαρμογή χρήσιμη και απαραίτητη; Θα έπαιρνε ώρες για να δώσει κανείς την απάντηση. Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι στρέφονται σε εφαρμογές που είτε διευκολύνουν την καθημερινότητά τους -και άρα κερδίζουν χρόνο- είτε τους εξοικονομούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χρήματα -και άρα επωφελούνται ως καταναλωτές.

Μια τέτοια εφαρμογή λανσάρει εδώ και λίγο καιρό στο Apple Store και στο Google Play Store, η Cyta. Ο λόγος για το My Cyta App.

Αξιοποιώντας την εφαρμογή My Cyta App, ο πελάτης της Cyta βρίσκεται μόλις ένα κουμπί μακριά από το να παρακολουθεί λεπτομερώς τα στοιχεία του λογαριασμού του, να πληρώνει για προϊόντα και υπηρεσίες και να κάνει top-up. Κάπως έτσι, και μέσω μιας τόσο έξυπνης και εύχρηστης εφαρμογής, η εταιρεία βρήκε τρόπο να ικανοποιήσει την ανάγκη του σύγχρονου χρήστη που είναι το να του παρέχεται ευκολία στις καθημερινές του ανάγκες.

Φανταστείτε πόσο πιο χαρούμενοι μπορούν να γίνουν οι  χρήστες της εφαρμογής της  Cyta, στο άκουσμα του Cyta Rewards. Η Cyta εξελίσσοντας διαρκώς τα προϊόντα που παρέχει (και τον εαυτό της) έχει ξεκινήσει και ένα νέο Σχέδιο Επιβράβευσης μέσω του οποίου οι χρήστες κερδίζουν Αστέρια για κάθε ευρώ που ξοδεύουν στις υπηρεσίες της. Ακολούθως, εξαργυρώνουν τα Αστέρια σε εκπτώσεις και άλλα προνόμια. Συγκεκριμένα, κάθε πελάτης κερδίζει Αστέρια με βάση το ύψος του λογαριασμού του: Κάθε €1 και 1 Αστέρι.

Τα Αστέρια που θα συλλέξουν οι πελάτες, θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν σε δώρα μέσα από το Rewards Shop, που καλύπτουν διάφορες ανάγκες, αφού, συμπεριλαμβάνουν προϊόντα  Τεχνολογίας, Αθλητισμού, Εστίασης και Ψυχαγωγίας. Οι πελάτες μπορούν, επίσης, να διεκδικήσουν δώρα και προσφορές instantly με το Shake it!, όπου όλοι κερδίζουν 4 φορές τον μήνα.

Όσοι αγαπούν τα ταξίδια, θα λατρέψουν ακόμη περισσότερο αυτή τη νέα ιδέα, καθώς, στο πλαίσιο του Cyta Rewards, θα πραγματοποιούνται μηνιαίες κληρώσεις με την πρώτη, να ταξιδεύει τρεις τυχερούς στο εξωτερικό προσφέροντας μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες όπως σκι με το Club Med στις Γαλλικές Άλπεις για τέσσερα άτομα, συναυλία Harry Styles στο Λονδίνο για δύο άτομα και Formula 1 στο Silverstone για 2 άτομα.

Η  Cyta φαίνεται πως έχει κάνει έξυπνες κινήσεις και σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες της στην Κύπρο. Ήδη έχει συγκεντρώσει κάτω από το Σχέδιο Επιβράβευσης μερικά από τα καλύτερα ονόματα:  SKY express, Costa Coffee, Mango, OENOU YI COTTAGES, MAISON Concept & Object, Cyprus Airways, OENOU YI OMODOS KTIMA VASSILIADES, COSTAS THEODOROU, TGI FRIDAYS, Camel Active και Kipling Live.Light για να πούμε μερικά από αυτά. Τα υπόλοιπα ανακαλύψτε τα κατεβάζοντας το app!

Apple: https://apps.apple.com/app/id1021183761

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyta.selfcare

 

 

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα