Ευρεία σύσκεψη Δράκου, Αρχηγού και Κούμα για τα επεισόδια-Καλούν Σωματεία
12:21 - 22 Δεκεμβρίου 2022

Συνάντηση στην παρουσία του προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφης Δράκου, του Αρχηγού της Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου και άλλων αξιωματούχων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, πραγματοποιήθηκε χθες, για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.
Όπως έχει αποφασιστεί, πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Κούμα με τους προέδρους των Σωματείων Α’ Κατηγορίας, στην παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας, ώστε να εξευρεθούν τρόποι αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα.
Η συνάντηση, σύμφωνα με την επιστολή της ΚΟΠ προς τα σωματεία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 11:30 στο ξενοδοχείο «Golden Bay» στη Λάρνακα. Την ίδια ώρα, η ΚΟΠ καλεί τα Σωματεία να δηλώσουν τα άτομα που θα δώσουν παρών για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις έως τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου.