Ζητούν να απολογηθούν όσοι άνοιξαν πόλεμο κατά του Πίπη οι Κυνηγοί

Δικαιωμένοι δήλωσαν την Τετάρτη σε δελτίο Τύπου οι Ενεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών από δικαστική απόφαση υπέρ του Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, Χριστόδουλου Πίπη, σχετικά με τη διαθεσιμότητά του.

Όπως αναφέρεται, το Κίνημα θεωρεί πως τα φαινόμενα διαφθοράς δεν πρέπει να «κρύβονται άλλο κάτω από το χαλί» και πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης «έχουν υποχρέωση να αποκαταστήσουν την τιμή του κ. Πίπη στην κυπριακή κοινωνία».

Αναφέρεται πως το Κίνημα ήταν εναντίον της διαθεσιμότητας του κ. Πίπη καθώς δεν είχε πειστεί με τα επιχειρήματα που είχαν δοθεί σε συναντήσεις των μελών του με τον Υπουργό Γεωργίας και τον Γενικό Διευθυντή του εν λόγω Υπουργείου για το θέμα, ενώ δεν ανακάλεσαν τα γραφόμενά τους, «περί αυθαιρεσιών και καθαιρέσεων», αλλά περίμεναν την επίσημη απόφαση του δικαστηρίου για την περίπτωση του κ. Πίπη.

«Παράλληλα το “Κόμμα για τα Ζώα” και το “Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών” καταδίκασαν ως ανυπόστατες τις κατηγορίες του Κινήματός μας, προσθέτοντας μάλιστα ότι κρύβονταν δήθεν συμφέροντά μας για την ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε για τον Υπουργό Γεωργίας και τον διευθυντή του Υπουργείου Γεωργίας που αφορούσε την άδικη και παράλογη απόφασή τους για παύση του Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών», προστίθεται.

Το Κίνημα αναφέρει ακόμη ότι με την απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου «πολλοί είναι αυτοί αλλά και τα πολιτικά τους κόμματα που οφείλουν δημόσια μια τεράστια απολογία προς τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, για την έντονη κριτική και πόλεμο που άνοιξαν έναντί του».

«Σήμερα που το δικαστήριο έχει αποφανθεί υπέρ του κ. Πίπη, το Κίνημά μας έχει δικαιωθεί ως προς την υποστήριξή του», τονίζεται σχετικά, με το ερώτημα να παραμένει αν κάποιος θα απολογηθεί είτε σε αυτούς είτε στον κ. Πίπη, καταλήγει το δελτίο Τύπου του Κινήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στην τελική ευθεία οι Παγκύπριες Εξετάσεις-Τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας
Στα καλύτερα της Ευρώπης το αεροδρόμιο Λάρνακας, σύμφωνα με το ACI Europe
Πάνω από 20 πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία-Στην Αρμενία ο έκτος Κύπριος που ήταν στο Ιράν
Ρίγη συγκίνησης... Μετά από 26 χρόνια αποφοίτησε ο πρώτος μαθητής από το Δημοτικό του Κορμακίτη
Αυτοί είναι οι χρυσοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 6,1 εκ. ευρώ
Αυξάνονται οι Εθνοφρουροί που επωφελούνται του σχεδίου δωρεάν διακίνησης με λεωφορεία
Ασκεί έφεση στην απόφαση του Συνοδικού που τον καθαιρεί ο Σερκελίδης-«Δεν την αναγνωρίζω»
Βλάβη σε σκάφος που μετέφερε Ισραηλινούς από την Κύπρο-Κινητοποιήθηκε το Πολεμικό Ναυτικό
Δικαίωμα εγγραφής για 36 μήνες στο Μητρώο Οδοντιάτρων σε αποφοίτους από τρίτες χώρες έδωσε η Βουλή
Η Βουλή ψήφισε παράταση για αδειοδότηση ξενώνων