Ώρες αγωνίας για 16χρονο στην Ελλάδα-Τον βρήκε λιπόθυμο ένας συναθλητής του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος πυγμάχος και πρωταθλητής Ευρώπης, ο οποίος λιποθύμησε στο μπάνιο του γυμναστηρίου στον Ταύρο και χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο 16χρονος αθλητής ένιωσε κάποια στιγμή έντονη αδιαθεσία, ενόχληση στην κοιλιακή χώρα και διάθεση για εμετό. Αμέσως έτρεξε στο μπάνιο και εκεί φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του, να λιποθύμησε και να χτύπησε σε σκληρή επιφάνεια του μπάνιου.

Στη συνέχεια ένας συναθλητής του, τον είδε πεσμένο και ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα του και τον υπεύθυνο του γυμναστηρίου. Οι δύο άνδρες έσπευσαν άμεσα να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο νεαρός πυγμάχος υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση αιματώματος και συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

«Τον βρήκε πεσμένο κάτω ένας συναθλητής του»

Ο ιδιοκτήτης του χώρου μίλησε στον Alpha και περιέγραψε τη διαμόρφωση του χώρου αλλά και τα πρώτα λεπτά που αντίκρισαν τον 16χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

«Το ρινγκ έχει τουαλέτες, έχει μια εξωτερική. Μπήκε στην τουαλέτα, προφανώς έκανε εμετό, κάποια στιγμή ένας συναθλητής του βγαίνει ακούει ένα πολύ δυνατό μπαμ και τον βρήκε κάτω στο έδαφος. Φωνάζει κατευθείαν τον πατέρα του και εμένα. Με το που είδαμε ότι δεν έχει τις αισθήσεις του πήραμε κατευθείαν το ΕΚΑΒ και ήρθαν περίπου στα 20 λεπτά» είπε αρχικά.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι λιποθύμησε επειδή έπεσε ακαριαία και χτύπησε σε πολύ σκληρό αντικείμενο το μπροστινό μέρος του κεφαλιού του ψηλά» ανέφερε σχετικά με το χτύπημα που τον οδήγησε σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο συναθλητής του, βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. «Άκουσα μπαμ εκεί που άνοιγα την πόρτα. Τον είδα κάτω και φώναξα απευθείας τον πατέρα του για τις πρώτες βοήθειες και μετά καλέσαμε το ασθενοφόρο» ανέφερε.

Πηγή: in.gr 

Δειτε Επισης

«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
ΒΙΝΤΕΟ: Σκηνές απείρου κάλλους στο κέντρο της Λευκωσίας-Άγρια συμπλοκή, μαρτυρίες για μαχαίρια και ζημιές
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου
Ένταλμα σύλληψης εναντίον του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 58χρονη στη Λεμεσό
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους