Τραγωδία στη Χαλκίδα-Βρέθηκε απανθρακωμένος 65χρονος στο σπίτι του

Τραγωδία σημειώθηκε στη Χαλκίδα την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, με 65χρονο άνδρα να βρίσκεται απανθρακωμένος μετά τη φωτιά στο σπίτι του, πλησίον του γηροκομείου της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ο 65χρονος ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας ήταν μέσα όταν, λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα, ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φωτιά.

Οι φλόγες «έκλεισαν» την είσοδο του σπιτιού, με αποτέλεσμα ο άτυχος ηλικιωμένος να μην μπορεί να βρει τρόπο διαφυγής και να καεί ζωντανός. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Χαλκίδας καθώς και της Αστυνομίας. Οι άνδρες των Αρχών αφού περιόρισαν το μέτωπο της φωτιάς εντόπισαν τον άνδρα απανθρακωμένο.

Πηγή: Έθνος 

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει η μητέρα που έγινε δότρια ήπατος για τον γιο της-«Και την καρδιά μου να μου ζήταγαν, θα την έδινα»
Άγριους καβγάδες περιγράφουν οι γείτονες της γυναίκας που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Μεγάλη απάτη στην Ελλάδα για το Final Four-PR με δήθεν «άκρες» απέσπασε €70.000 από επιχειρηματίες
Δένδιας: Αν η Τουρκία υπογράψει το Δίκαιο της Θάλασσας, επιλύεται το 95% των διαφορών μας
Συγκλονισμένος ο διασώστης που βρήκε το μωρό στα σκουπίδια-«Η σακούλα μύριζε έντονα χλωρίνη»
Στον εισαγγελέα ο Χρίστος Μαυρίκης-Προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της δωροδοκίας δικαστή
Συνεδριάζει σήμερα υπό ελληνική προεδρία το ΣΑ του ΟΗΕ για άρση κυρώσεων στη Συρία
Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό πεντάχρονο κοριτσάκι από κεραυνοβόλο σηψαιμία
Γυναίκα στην Ελλάδα γέννησε και πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα πέντε χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι-«Κόντεψα να πεθάνω για το τίποτα»