ΒΙΝΤΕΟ: Πυρ και μανία η Αννίτα, έγινε χαμός στη Βουλή-«Δεν χρωστώ σε κανένα»

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας της Βουλής, με την πρόεδρο, Αννίτα Δημητρίου να αντιδρά έντονα όταν ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, της υπέδειξε πως βρίσκεται στη θέση της Προέδρου της Βουλής λόγω και της στήριξης του κόμματος της, με την ίδια να του απαντά σε έντονο ύφος, πως δεν χρωστά σε κανένα.  

Ο κ. Χρίστου άφησε αιχμές ως προς τον τρόπο που διαμοιράζεται ο χρόνος στα μεγαλύτερα κόμματα, με την πρόεδρο της Βουλής να απορρίπτει τις αιχμές. «Αυτό που λέτε είναι προσβλητικό γιατί αφήνει νύξη στην Πρόεδρο της Βουλής ότι λειτουργεί με οποιοδήποτε μεροληπτικό τρόπο έναντι οποιουδήποτε. Όμως θα το πάρω ως παραίνεση να το διευκρινίσουμε και αυτό», είπε η κ. Δημητρίου.

Στη συνέχεια ο κ. Χρίστου της ανέφερε ευθέως πως η επίθεση ήταν προς το πρόσωπό της και πως η ίδια έπρεπε να σέβεται το γεγονός πως για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, το ΕΛΑΜ την στήριξε. «Επειδή εγώ δεν μασώ τα λόγια μου, ούτε κρύβομαι πίσω από προφάσεις. Σε εσάς ήταν η επίθεση, ήταν ξεκάθαρο. Είναι πολύ σαφής και για να κάθεστε σε αυτή την έδρα το ΕΛΑΜ σας έχει στηρίξει. Το οφείλετε κάποια στιγμή, όπως απαιτείτε σεβασμό να παρέχετε και εσείς τον απαραίτητο σεβασμό», ανέφερε.

Η Αννίτα Δημητρίου, φανερά εκνευρισμένη και με έντονο ύφος του απάντησε πως τον ευχαριστεί για την στήριξη αλλά δεν χρωστά σε κανένα τίποτα, ούτε αυτούς που την στήριξαν ούτε αυτούς που δεν την στήριξαν. «Θεωρώ πως δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, είτε αυτό ονομάζεται ΕΛΑΜ και με στήριξε, είτε ΔΗΚΟ και με στήριξε, είτε ΑΚΕΛ και δεν με στήριξε. Εγώ είμαι και εκπροσωπώ το Σώμα εδώ και θα είμαι εδώ αντικειμενικά και ξάστερα για οποιονδήποτε βουλευτή ή βουλεύτρια του Σώματος. Δεν έχετε τον λόγο, καθήστε στη θέση σας. Θα διακόψω σε ένα λεπτό, γιατί τέτοια προσβλητικά λόγια δεν μπορούν να ακούγονται από αυτό το Σώμα», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή-Ομοφοβικό ντελίριο και άγριοι καβγάδες

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Είναι καιρός να επανενωθεί το τελευταίο διαιρεμένο κράτος μέλος της ΕΕ
Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ
Απαντά σε Ερντογάν η Αθήνα για το Κυπριακό-«Η δημιουργία δύο κρατών δεν αποτελεί λύση»
Η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες Γκουτέρες για επανένωση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές
Δεν κάνει πίσω ο Τατάρ-«Δεν γίνεται να υπάρξει υποχώρηση από την λύση δύο κρατών»
Συγκατάθεση Κυπριακής Δημοκρατίας στους κανόνες ασφαλούς λιμένα του ΟΟΣΑ για τον Πυλώνα 2
Στη δημοσιότητα το ποσό που ξόδεψε το ΑΚΕΛ για την εκστρατεία του στις Ευρωεκλογές
Με τις πρυτανικές Αρχές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου συναντήθηκε ο Πρόεδρος
Ξεκαθάρισε το σκηνικό η Κυβέρνηση για τις δηλώσεις Μαρινάκη-«Δεν μιλάμε για σχέδιο λύσης, αλλά για προγραμματισμό»
Νέα πρόκληση Ερντογάν: «Τουρκική» η μειονότητα στη Θράκη - «Ειρηνευτική» η εισβολή στην Κύπρο