Αναστέλλουν τα απεργιακά μέτρα οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια

Οι συντεχνίες των εργαζομένων στα δυο αεροδρόμια της Κύπρου αποφάσισαν όπως αναστείλουν τα απεργιακά μέτρα που είχαν εξαγγείλει για τις 15/12/2022.

Οι συντεχνίες ΣΕΚ και ΠΕΟ θα δώσουν χρόνο στην κυβερνητική πλευρά να βρει οριστική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την εργοδότηση του πρώην Ωρομίσθιου Κυβερνητικού προσωπικού στα δυο αεροδρόμια τις αμέσως επόμενες μέρες, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι δύο συντεχνίες.

Μετα και την παρέμβαση της Μεσολαβητικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων προς αποφυγή των οποιωνδήποτε αναταραχών κατά την εορταστική περίοδο στα αεροδρόμια της Κύπρου, οι συντεχνίες των εργαζομένων στα δυο αεροδρόμια της Κύπρου αποφάσισαν όπως αναστείλουν τα απεργιακά μέτρα που εξήγγειλαν για τις 15/12/2022, αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι θα δοθεί χρόνος στην κυβερνητική πλευρά για να βρει οριστική λύση.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ΠΑΣΕΥ – ΠΕΟ και ΣΕΚ, οι Συντεχνίες θα προχωρούσαν στη λήψη απεργιακών μέτρων στις 15 Δεκεμβρίου εξαιτίας της αδυναμίας εξεύρεσης λύσης ως προς τα αιτήματά τους, τα οποία είχαν θέσει υπόψη της εταιρείας με επιστολές τους στις 7 Οκτωβρίου.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή Επιμένει»-Ταινία Μικρού μήκους για την Πράσινη Γραμμή
Πλήθος κόσμου από Κύπρο και Ελλάδα τίμησε τους πεσόντες της εισβολής στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Θύματα του χάους στο Κυπριακό οι αγνοούμενοι-Η σύγχρονη αρχαία τραγωδία
Δήμος Μόρφου: Δεν παραιτούμαστε από το όραμα της επιστροφής, της απελευθέρωσης και της επανένωσης
Άνω κάτω ο καιρός-Μεμονωμένες βροχές και η θερμοκρασία... στους 39 βαθμούς
Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή-Η μάχη με τις εξαρτήσεις και το έργο της Ψυχοθεραπευτικής Εστίας
«Μόλις που προλάβαμε να περάσουμε το δρόμο, τρία λεπτά μετά έπεσε οβίδα... Θα ήμασταν θρύψαλα»
Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες
Νέα παράταση για ΑΤΑ-Προσπαθεί να αποφύγει το αδιέξοδο ο Παναγιώτου, βλέπει ξανά τις δύο πλευρές
Αυτοψία στον ποταμό Λιοπετρίου-Στην κυκλοφορία το οδικό δίκτυο, εντός χρονοδιαγραμμάτων και το υπόλοιπο έργο