Σταθερή η κατάσταση του 57χρονου που υπέστη ηλεκτροπληξία στο Αυγόρου

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, άνδρας ηλικίας 57 ετών, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σε Κοινότητα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.  

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδοούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «γύρω στις 4 σήμερα το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου σύμφωνα με την οποία άνδρας ηλικίας 57 ετών τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα. Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος προσπάθησε να μετακινήσει με μάνικα, ζωοτροφές από το φορτηγό του στο σιλό της φάρμας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εργατικό ατύχημα στο Αυγόρου-Οδηγός φορτηγού απέκοψε καλώδιο υψηλής τάσης

Πρόσθεσε ότι «στην προσπάθεια του αυτή, ο 57χρονος δεν αντιλήφθηκε ότι η μάνικα ήρθε σε επαφή με υψηλής τάσης καλώδια της ΑΗΚ, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι φέρει εγκαύματα εισόδου – εξόδου (δηλαδή το ρεύμα εισήλθε από το χέρι και βγήκε από το πόδι)».

Ανέφερε επίσης ότι «η κατάσταση της υγείας του 57χρονου κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή, ωστόσο θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για 24 ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αμμοχώστου».  

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «τη σκηνή επισκέφθηκε λειτουργός του Γραφείου Εργασίας καθώς και τεχνικός της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, ο οποίος απομόνωσε το ηλεκτρικό ρεύμα, μέχρι να διεκπεραιωθούν οι εργασίες επιδιόρθωσης και αποκατάστασης του ρεύματος».

 

 

Δειτε Επισης

Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Αυτοί εξακολουθούν να αναζητούνται από την Αστυνομία για το ξυλοδαρμό τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και πλαστή ταυτότητα και δάγκωσε αστυνομικό για να ξεφύγει της σύλληψης
Αναζητείται από την Αστυνομία για κλοπή τσάντας που σημειώθηκε τον Απρίλιο (pics)
Χάθηκαν τα ίχνη 56χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Οδηγούσε κλεμμένο όχημα, προσπάθησε να διαφύγει της Αστυνομίας και προκάλεσε ατυχήματα 22χρονος
Έπιασε τιμόνι με επταπλάσια ποσότητα αλκοόλης από το επιτρεπτό όριο 36χρονος στην Αγία Νάπα
Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροθηρών κατέληξε σε τροχαίο-Βρέθηκαν λαγοί, φυσίγγια και όπλο στην κατοχή τους
Άφαντος ο 18χρονος οδηγός που παρέσυρε στο θάνατο την 58χρονη-Έρευνες για τον εντοπισμό του
Απολύθηκε ως δεσμοφύλακας, προσλήφθηκε ως νεκροτόμος-Ποινική έρευνα για εξαπάτηση του δημοσίου