Σταθερή η κατάσταση του 57χρονου που υπέστη ηλεκτροπληξία στο Αυγόρου

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, άνδρας ηλικίας 57 ετών, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία σε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σε Κοινότητα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.  

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδοούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «γύρω στις 4 σήμερα το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου σύμφωνα με την οποία άνδρας ηλικίας 57 ετών τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα. Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος προσπάθησε να μετακινήσει με μάνικα, ζωοτροφές από το φορτηγό του στο σιλό της φάρμας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εργατικό ατύχημα στο Αυγόρου-Οδηγός φορτηγού απέκοψε καλώδιο υψηλής τάσης

Πρόσθεσε ότι «στην προσπάθεια του αυτή, ο 57χρονος δεν αντιλήφθηκε ότι η μάνικα ήρθε σε επαφή με υψηλής τάσης καλώδια της ΑΗΚ, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι φέρει εγκαύματα εισόδου – εξόδου (δηλαδή το ρεύμα εισήλθε από το χέρι και βγήκε από το πόδι)».

Ανέφερε επίσης ότι «η κατάσταση της υγείας του 57χρονου κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή, ωστόσο θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για 24 ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αμμοχώστου».  

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «τη σκηνή επισκέφθηκε λειτουργός του Γραφείου Εργασίας καθώς και τεχνικός της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, ο οποίος απομόνωσε το ηλεκτρικό ρεύμα, μέχρι να διεκπεραιωθούν οι εργασίες επιδιόρθωσης και αποκατάστασης του ρεύματος».

 

 

Δειτε Επισης

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό στη Λεμεσό-Προχώρησε σε συλλήψεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του ο 45χρονος Μάριος Δημητρίου (pic)
Συνελήφθη Συμβασιούχος Αστυνομικός για τα επεισόδια στη Λακατάμια-Άλλες τρεις συλλήψεις
Καταζητείται 30χρονος για τρεις ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα (pics)
Ξάφρισαν οικίες, έκλεψαν και... κινητό και τους πρόδωσε το GPS-Χειροπέδες σε τρεις
Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα που πιάστηκαν με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα στον τελικό
Επτά χρόνια μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι για τη Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών-Υλοποιείται τον Οκτώβριο
Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας