Simplex: Εγκαίνια για το LCA1

Το ανταγωνιστικό τοπίο της σύγχρονης εποχής απαιτεί από τις επιχειρήσεις να είναι ευέλικτες και να καινοτομούν διαρκώς, κάτι που συνεπάγεται σημαντικό κόστος όσον αφορά τη διαχείριση υποδομών τεχνολογίας, όπως και την πρόσληψη των κατάλληλων ανθρώπων. Έτσι, με την εξωτερική ανάθεση αυτών των δυνατοτήτων και της τεχνογνωσίας στα κέντρα δεδομένων, τους επιτρέπεται να επικεντρωθούν στα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την εταιρεία. Ταυτόχρονα, τα Κέντρα Δεδομένων έχουν γίνει η πλατφόρμα για τις υπηρεσίες cloud που έχουν αλλάξει τελείως τον τρόπο λειτουργίας του διαδικτύου.

Τα κέντρα δεδομένων της Simplex, εξασφαλίζουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών με 24ωρη υποστήριξη και διασφαλίζουν ότι οι απαιτήσεις τους ικανοποιούνται πλήρως και με ταχύτητα. H δημιουργία του LCA1 στη Λάρνακα από τη Simpex αποτελεί πραγματικό ορόσημο για τη ψηφιακή μετάβαση της χώρας. Μια επένδυση που θα ξεπεράσει σημαντικά τα €10 εκατ. σε πλήρη δυναμικότητα, το ολοκαίνουργιο LCA1 είναι το μεγαλύτερο κέντρο δεδομένων στην Κύπρο. Προσφέρει απαράμιλλη αξιοπιστία, ασφάλεια και ευελιξία και είναι αναγνωρισμένο ως ένα από τα πιο προηγμένα στην περιοχή. Η επιτυχία του είναι εμφανής μέσω και από τα διεθνή βραβεία που έχει λάβει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Εγκαίνια στην παρουσία αξιωματούχων του κράτους Κυβερνητικά στελέχη, επιχειρηματίες, διευθυντές πληροφορικής και επαγγελματίες του κλάδου θα συναντηθούν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:30 μ.μ. για να γιορτάσουν τα επίσημα εγκαίνια του Simplex LCA1. Τα εγκαίνια είναι ανοιχτά στην επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου – Διευθύνοντες Συμβούλους, CTO, Διευθυντές Πληροφορικής και άλλα ανώτερα στελέχη κυπριακών επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και όλων των τομέων της οικονομίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα χαιρετίσει ο έντιμος Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Simplex

Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα