Παρέλαβε το πόρισμα της Αστυνομίας για τα επεισόδια στο Τσίρειο η Δράκου

Τα όσα εκτιλύχθηκαν στο Τσίρειο Στάδιο στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με την ΑΕΛ και καταγράφηκαν στο πόρισμα της Αστυνομίας, βρίσκονται πλέον στα χέρια της υπουργού Δικαιοσύνης, Στέφης Δράκου. 

Στο πόρισμα της Αστυνομίας, καταγράφονται αναλυτικά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Λεμεσού, τόσο εντός, αλλά και εκτός σταδίου, όπου οι οπαδοί ήρθαν σε σύγκρουση με τα μέλη της Δύναμης, ενώ έσπασαν επίσης τσιμέντα από τις κερκίδες, ενώ είχαν στην κατοχή τους φωτοβολίδες και κροτίδες. 

Η υπουργός Δικαιοσύνης, πρόκειται να πραγματοποιήσει σύσκεψη την Τρίτη με τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, για να τύχει περαιτέρω ενημέρωσης για την κατάσταση που επικρατεί, ενώ στο τραπέζι πρόκειται να τεθούν τρόποι αντιμετώπισης και καταστολής της βίας στα γήπεδα.

Υπενθυμίζεται ότι η κα. Δράκου, θα καλέσει μια ευρύτερη σύσκεψη στη συνέχεια με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε όπως η ίδια ανέφερε στον REPORTER σε συνέντευξή της τις προηγούμενες ημέρες, «ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του αναλογεί».

Πάντως, όσον αφορά το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων, είναι κάτι που συμμερίζεται και το υπουργείο Δικαιοσύνης, αφού όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, τα υπόλοιπα μέτρα υπολειτουργούν. «Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους οργανωμένους οπαδούς, όταν τα ίδια τα Σωματεία τους δεν μπορούν να τους ελέγξουν; Δεν γίνεται σε κάθε ντέρμπι να δημιουργούνται αυτά τα επεισόδια και η Αστυνομία να προσπαθεί να τους αντιμετωπίσει. Αν εκείνοι που έχουν την ευθύνη των οργανωμένων οπαδών, δεν ενεργούν προς αυτή την κατεύθυνση, τότε πρέπει να πάρουμε πιο αυστηρά μέτρα, όπως της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φωτιά σε οικία στο Στρόβολο-Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία στη Λευκωσία-Διασώθηκαν δύο πρόσωπα
Αποζημιώσεις στην οικογένεια Παπακώστα για παραβίαση του δικαιώματος αυλισμού
Εξηγεί γιατί ανέστειλε τις ποινικές διώξεις σε αθλητικούς παράγοντες η Νομική Υπηρεσία
Ολοκληρώνει το πόθεν έσχες η Βουλή-Συνεχίζουν να εξαιρούνται δικαστές και Εισαγγελείς
Άλλαξαν ξενοδοχείο οι μαθητές στη Θεσσαλονίκη μετά το σάλο με τα τρωκτικά στα δωμάτια
Καταγγελία για σφαγή βοδιού στο κέντρο του χωριού Δρύμου
Έργα στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους και ρυθμίσεις τροχαίας
Σπάει τη σιωπή της η οικογένεια του Αντρέα για το ορφανό θανατηφόρο-Διαψεύδει Αστυνομία, ζητά επανεξέταση της υπόθεσης
Δύο περιστατικά με κουκουλοφόρους διερευνά η Αστυνομία-Επί ποδός για την πορεία των Απολλωνιστών