Άδειασαν το διαμέρισμα μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Ένας χώρος στον τελευταίο όροφο του κτιρίου όπου φιλοξενείται η δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα, ήταν το… διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή.

Ο χώρος αυτός, πλέον, έχει αδειάσει καθώς με εντολή της νέας διοίκησης της ΜΚΟ τα πράγματα απομακρύνθηκαν και ο χώρος θα λειτουργεί για τις ανάγκες της δομής. Κάτι που προφανώς δεν γινόταν μέχρι πρότινος καθώς πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα το χρησιμοποιούσαν επί της ουσίας σαν τη μόνιμη κατοικία τους.

Δύο φορτηγά μεταφορικής εταιρείας πήραν όλη την οικοσκευή του πατέρα Αντωνίου από τη δομή της Αθήνας. Ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, όργανα γυμναστικής ως και… πιάνο φορτώθηκαν στα δύο φορτηγά. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός ότι τα φορτηγά αυτά δεν θα πάνε σε κάποιο άλλο σπίτι ή σε κάποια αποθήκη για να ξεφορτώσουν το φορτίο τους, αλλά θα μείνουν παρκαρισμένα σε κάποιο πάρκινγκ.

Πάντως, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο πατήρ Αντώνιος διατηρούσε «προσωπικό χώρο» και σε άλλες δομές. Στη Χίο, στην Ήπειρο, στον Βόλο και την Καλαμάτα υπήρχαν δωμάτια που περιλάμβαναν τα… απαραίτητα για τον επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου. Διπλό κρεβάτι, όργανα γυμναστικής, τζάκι… Μάλιστα, σε κάποιες δομές υπήρξαν καταγγελίες πως ο κοιτώντας που ήταν μπροστά από το δωμάτιο αυτό έπρεπε υποχρεωτικά να αδειάζει όταν έφτανε εκεί ο πατέρας Αντώνιος, έτσι ώστε να φιλοξενούνται όσοι τον συνόδευαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά να στριμώχνονται σε άλλους κοιτώνες με τα υπόλοιπα παιδιά.

Επιπλέον, στο στόχαστρο των Αρχών είναι οι καταγγελίες για διακοπή εκπαίδευσης και καταναγκαστική εργασία των παιδιών. Τέτοιες καταγγελίες υπάρχουν σχεδόν για όλες τις δομές που διατηρούσε η Κιβωτός του Κόσμου, και πλέον ελέγχεται η βασιμότητά τους για να αποδοθούν και οι ανάλογες ευθύνες στους υπεύθυνους.

Τέλος, όσο η έρευνα προχωρά και οι καταγγελίες αυξάνονται, η πλευρά του πατέρα Αντωνίου φαίνεται πως ετοιμάζει νομική αντεπίθεση. Ο δικηγόρος Ανδρέας Καραγιάννης, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο πατέρας Αντώνιος είναι μεν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, επιμένει ωστόσο πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς και κατασκευασμένες. «Ό,τι είπαν, είπαν. Τώρα θα μιλήσουμε εμείς», υποστήριξε πως του μεταφέρθηκε από την πλευρά του πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου.

Πηγή: in.gr 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα πέντε χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι-«Κόντεψα να πεθάνω για το τίποτα»
Συνελήφθη ο Χρήστος Μαυρίκης για την απόπειρα δωροδοκίας Αρεοπαγίτη
Άνθρωπος γνωστός για υποκλοπές στην Ελλάδα προσπάθησε να δωροδοκήσει Αρεοπαγίτη
Καταγγελία για σεξουαλική κακοκοποίηση 15χρονης από 38χρονο-Ο εφιάλτης που έζησε η ανήλικη
Μυστήριο με τον άνδρα που άρπαξε το βρέφος στην Ελλάδα-Γνώριμος στην περιοχή
Υπέκυψε στα τραύματά της δεκατετράχρονη που εντοπίστηκε τραυματισμένη σε πεζοδρόμιο στην Ελλάδα
Δεύτερη μήνυση κατά του εφέτη ανακριτή από συγγενείς θύματος των Τεμπών
Γενοκτονία των Ποντίων: 106 χρόνια από την σφαγή 353.000 Ελλήνων του Πόντου
Νέος σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Εύβοια, έγινε αισθητός και στην Αττική
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Εύβοια-Αισθητός και στην Αθήνα