Και φέτος ΚΕΑΝΙΤΑ και Αη Βασίλης μοιράζουν… πιστοποιητικά καλού παιδιού

 Γνωρίζουμε για πιστοποιητικό γεννήσεως, γάμου ή ποιότητας, αλλά πιστοποιητικό καλού παιδιού;  ΚΕ ΑΝ υπάρχει; Μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο δώρο και το… κάρβουνο! Και φέτος η ΚΕΑΝΙΤΑ σας δίνει την ευκαιρία να επιφυλάξετε μια γιορτινή έκπληξη στο παιδί σας είτε με μια προσωπική επιστολή η οποία αποτελεί απάντηση στο παιδί σας σχετικά με το δώρο Χριστουγέννων που έχει ζητήσει  από τον Άη Βασίλη είτε ένα μοναδικό πιστοποιητικό καλού παιδιού – όλα κατευθείαν από το εργαστήρι του στη Λαπωνία! Βλέπετε μπορεί να είναι αυτές τις μέρες απασχολημένος με την ετοιμασία των δώρων αλλά δεν ξεχνά ποτέ ούτε τους μικρούς του φίλους αλλά ούτε και τους καλούς του τρόπους. Δεν είναι τυχαίο ότι παραμένει ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών (μικρών και μεγάλων).

Για να λάβετε την πολυπόθητη επιστολή από τον Άγιο των δώρων και της χαράς, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.santa2me.com, συμπληρώστε την τυποποιημένη φόρμα με τα στοιχεία που σας ζητούνται και στη συνέχεια τυπώστε το πιστοποιητικό που δηλώνει πόσο καλό και σπουδαίο ήταν το παιδί σας τη χρονιά που αποχαιρετούμε ή μία προσωπική επιστολή από την αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τον Άγιο Βασίλη, ή και τα δύο φυσικά!

To www.santa2me.com, είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την ΚΕΑΝΙΤΑ σε συνεργασία με την Com2go Group.

Μια γιορτινή πινελιά χαράς και δημιουργίας από την ΚΕΑΝΙΤΑ για όλους τους μικρούς της φίλους που ήταν και φέτος καλά παιδιά… με πιστοποιητικό!

 

Δειτε Επισης

Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Η Zooki παρουσιάζει το νέο Magnesium Zooki – Ο πιο απολαυστικός τρόπος να χαλαρώσεις, να ανακάμψεις και να επαναφορτιστείς!
Ο ΟΚΥπΥ ενισχύει τη φωνή των ασθενών-Σύστημα αξιολόγησης εμπειρίας ασθενών σε όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Φίλιππος Καμέρης στο Inspire 2025: Όταν το όραμα χτίζεται με τα χέρια και την καρδιά
Φίλιππος Πατσαλής: Ο άνθρωπος που έκανε την επιστήμη αποστολή
Ξεκινούν οι Τελικοί του 1ου Corporate Padel Tournament!
Young Lions 2025 Cyprus-Οι 8 νικητές φιλοξενήθηκαν από τον κ. Χριστοδούλου στο Μονακό
CARDET και Δήμος Λευκωσίας Διοργανώνουν την Εκδήλωση: «Σπάμε τη Σιωπή: Τέχνη και Διάλογος για την Ενδοοικογενειακή Βία»
Δες το αλλιώς! Δημιούργησε ένα διαφορετικό καλοκαίρι!
Όταν ο νόμος περνάει από γενιά σε γενιά… και γίνεται Έμπνευση!