Τραγωδία στην Ιταλία-Συνετρίβη ελικόπτερο, νεκροί οι επτά επιβάτες

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια ελικοπτέρου νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ελικόπτερο, που αγνοείτο από το πρωί, μεταξύ των περιοχών Σαν Σεβέρο και Απριτσένα στην Ιταλία.

Όπως μεταδίδει το La Republica, επρόκειτο για ένα ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα, οι τέσσερις εκ των οποίων ήταν μέλη της ίδιας οικογενείας. Εντοπίστηκαν όλοι νεκροί, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Περιφέρειας της Απουλίας Raffaele Piemontese. 

Συγκεκριμένα, τα συντρίμμια βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Φότζια. Το ελικόπτερο έχασε την ασύρματη επαφή στις 10.40 -τοπική ώρα- και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Στους επιβάτες που έχασαν τη ζωή τους συγκαταλέγονται: η τετραμελής οικογένεια Σλοβένων τουριστών -οι γονείς ηλικίας 54 και 44 ετών, καθώς και τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας μόλις 13 ετών-, ένας 64χρονος γιατρός που επέστρεφε στο σπίτι του  μετά από βάρδια στο Τρεμίτι, καθώς και οι δύο πιλότοι.

Το ελικόπτερο που συνετρίβη ανήκει στην εταιρεία «Alidaunia». Ο συναγερμός σήμανε το πρωί και μόλις μία ώρα μετά την απογείωση από τη θάλασσα της Απουλίας στις 9.20, τοπική ώρα. Η τελευταία ανίχνευση του ελικοπτέρου ήταν στην περιοχή μεταξύ Σαν Σεβέρο και Απριτσένα.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Αλλαγή στάσης Τραμπ-Σκέφτεται αμερικανικά πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Τι σημαίνει η «αλλαγή καθεστώτος» που θέλει ο Νετανιάχου στο Ιράν
Έμμεσες απειλές Τραμπ-Οι ΗΠΑ δεν θα σκοτώσουν τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν «προς το παρόν»
Έγκριση από Ευρωβουλή δίωξης αληθοφανών βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διαψεύδουν το Ισραήλ-«Το Ιράν ήθελε τρία χρόνια να φτιάξει πυρηνικό όπλο»
Το γιγαντιαίο μπλακάουτ της 28ης Απριλίου στην Ισπανία οφείλεται σε ένα φαινόμενο υπερτάσεων
Nομοθετική πρόταση από Κομισιόν για σταδιακή κατάργηση ρωσικών ορυκτών καυσίμων
Η ισραηλινή αεροπορική εταιρεία EL AL αναμένει να ξεκινήσει πτήσεις την Τετάρτη από τη Λάρνακα
Προειδοποίησε τον αγιατολάχ Χαμενέι ότι θα έχει την τύχη του Σαντάμ Χουσέιν ο Κατς
ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αρχηγείο της Μοσάντ