Γρονθοκόπησε δικαστικό επιδότη που πήγε να του δώσει κλήση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Δικαστικών Υπαλλήλων ΠΑΣΥΔΥ καταδικάζει την αναίτια επίθεση, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, που δέχτηκε την περασμένη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό, δικαστικός επιδότης. 

Ο Κλάδος Δικαστικών Υπαλλήλων ΠΑΣΥΔΥ αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος επιδότης, στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων του, "δέχτηκε απρόκλητα επίθεση από τον κλητευόμενο, ο οποίος και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο" και εκφράζει την έντονη ανησυχία και προβληματισμό του, καθώς το συμβάν αυτό δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός, αλλά έχει πλέον καταστεί συχνό φαινόμενο, ενώ δηλώνει την αποφασιστικότητά τους να μην ανεχτούν άλλα παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Καλεί, τέλος, την Πολιτεία και την Αρμόδια Αρχή να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να προχωρήσουν άμεσα στις επιβαλλόμενες ενέργειες για προστασία των επιδοτών, αφού όπως σημειώνει «αποτελεί πρωταρχική ευθύνη του κράτους, που απορρέει από την υποχρέωσή του ως εργοδότη, να διασφαλίζει ότι οι δημόσιοι λειτουργοί ασκούν τα καθήκοντά τους σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα