Tο Cyta Business Roadshow ταξιδεύει στη Λεμεσό

 Στη Λεμεσό ταξιδεύει αυτόν τον Δεκέμβριο το Cyta Business Roadshow. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο Συνεδρίων στη Λευκωσία, το Cyta Business Roadshow πραγματοποιεί Συνέδριο στο Columbia Plaza, στη Λεμεσό, την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου από τις 15:30 – 18:00.

Στελέχη των ΜμΕ  θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν υπάρχουσες ευκαιρίες που θα ωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στην ανάπτυξη. Το Συνέδριο «Ψηφιακή Αναβάθμιση: Ευκαιρίες & Προκλήσεις για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», θα διερευνήσει τα πλεονεκτήματα των Οργανισμών μέσα από συμμετοχή τους σε Κρατικά και Ευρωπαϊκά Σχέδια Χορηγιών καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από τη ψηφιακή αναβάθμιση των ΜμΕ.

Τέσσερις κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που τόλμησαν και πέτυχαν, θα μιλήσουν, εξάλλου, για την πορεία προς την επιτυχία με τη Cyta Business στο πλευρό τους. Πρόκειται για τις Giraffes in the Kitchen, Agrowise, Οίνου Γη - Κτήμα Βασιλειάδη και Paradisiotis Group.

Ειδικότερα, στο πάνελ, που φέρει τον τίτλο «Success Story Telling», το τεχνολογικό τους ταξίδι με συνοδοιπόρο τη Cyta Business θα μοιραστούν με το κοινό η Άντρεα Σολομωνίδου, της Giraffes in the Kitchen, o Γιώργος Βασιλειάδης από Agrowise , Μικαέλλα Νεοφύτου της εταιρείας Οίνου Γη - Κτήμα Βασιλειάδη και ο  Παύλος Παραδεισιώτης, Paradisiotis Group.

Οι πανελίστες θα μοιραστούν με τους συνέδρους τη συνταγή της επιτυχίας τους σε μια εκδήλωση που αναμένεται να αναδείξει τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή αναβάθμιση.

Λάβετε μέρος και ενημερωθείτε, επιπλέον, για ψηφιακές λύσεις της Cyta Business αποκλειστικά για τις ΜμΕ και τους τρόπους μέσα από τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε το μέλλον της επιχείρησής σας με τη δύναμη της τεχνολογίας. Με τη συμμετοχή σας θα έχετε επίσης την ευκαιρία για one-to-one συζήτηση με ειδικούς συμβούλους της Cyta Business.

Πληροφορίες: 3ο Συνέδριο Cyta Business Roadshow για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις - Λεμεσό - IMH (imhbusiness.com)

 

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα