Αντίστροφη μέτρηση για τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ

Επιβραβεύονται για άλλη μια χρονιά οι καλύτερες, πιο καινοτόμες και ξεχωριστές ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται, μέσα από τον διαγωνισμό για τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα καθώς η λαμπρή τελετή απονομής Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδεχθεί καινοτόμες ιδέες, πρόσωπα και Οργανισμούς που έκαναν τη διαφορά. Κατά την τελετή απονομής των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ, θα τιμηθούν οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν και  διακρίθηκαν με βάση τις καινοτομίες και ιδιαίτερες εφαρμοσμένες ιδέες τους, στο πλαίσιο ενός θεσμού, που βάζει στο επίκεντρο επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν, απ’ όλο το φάσμα οικονομικής δραστηριότητας.

Οι διακρίσεις

Συνολικά θα απονεμηθούν τέσσερα βραβεία. Οι βραβεύσεις, πέραν του πρωτογενούς και μεταποιητικού τομέα, αφορούν και στον τομέα παροχής υπηρεσιών, ενώ από το 2020 έχει εμπλουτιστεί με το Βραβείο Κοινωνικής Καινοτομίας, με απώτερο στόχο την επιβράβευση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, που αποσκοπούν στην περαιτέρω ευημερία, πρόοδο και ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου.

Κατά τα περασμένα έτη, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν δεκάδες επιχειρήσεις, δημόσιοι οργανισμοί και προσωπικότητες, ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές, γεγονός, που αποδεικνύει ότι η Κύπρος διαθέτει όχι μόνο το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τη δίψα για διακρίσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο οικονομικό, τεχνολογικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Ο διαγωνισμός των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ έχει τεθεί κάτω από την αιγίδα του  Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας, και Ψηφιακής Πολιτικής. Στηρίζεται επίσης έμπρακτα από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ).

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Συνδιοργανωτές: Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ)

Υποστηρικτής: Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Περιοδικό GOLD

  

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα